Carina Bergfeldts ilska: "Jag är så ledsen"

Carina Bergfeldts ilska: "Jag är så ledsen"

Kända personer får ofta elaka kommentarer om deras utseende och beteende. Nu visar Carina Bergfeldt sin ilska över hatet.

Svenska folkkära tv-profilerna – då & nu!
Slå på ljud

Näthat finns i hela världen, tragiskt nog. Såväl barn som vuxna får utstå elaka kommentarer på sociala medier och inte minst kända profiler får ta emot en hel del kränkningarna.

Denna gång är det den folkkära artisten och programledaren Sanna Nielsen som fått klagomål på både hennes utseende och hur hon är som person.

"Ena dagen har jag för höga klackar, nästa dag opassande klädsel och sen tar jag för mkt plats. Det finns alltid något fel", skriver hon i ett inlägg på Instagram.

Och självklart gör kommentarer av det slaget en illa berörd.

”Jag ska inte ljuga. Jag tar också åt mig ibland. Oftast inte, men ibland händer det.”

Men som tur är finns det också mycket kärlek i världen!

Carina Bergfeldts ilska över näthatet

Som sagt ovan är det många som känner igen sig i Sanna Nielsen situation, bland dem finns SVT-profilen Carina Bergfeldt.

Carina Bergfeldt stöttar sin vän Sanna Nielsen efter hatet. Foto: TT

Carina har fått utstå näthat under sin tid som USA-korrespondent, för hennes talkshow och dessutom hur hon "uppfostrar" sitt barn. När hon nyligen la upp en bild på sin son på Instagram var det många som tyckte att hon gör fel då hon "inte skyddar honom"

"Gör inte detta mot din son. Skydda hans rätt att slippa bli utlagd till kreti och pleti", skrev en följare då.

LÄS MER: Carina Bergfeldts bild på sonen väcker ilska: "Gör inte detta"

Och även hon har fått negativa kommentarer om sitt utseende och personlighet. Så när Sanna Nielsen lägger upp inlägget om hatet på Instagram så är igenkänningsfaktorn hög för Carina.

”Jag är så ledsen att folk beter sig som skit mot dig. Jag vet exakt hur det känns”, skriver journalisten till Sanna.

Sanna Nielsen får stöd efter elaka kommentarer

Det finns också många andra kända namn som visar sitt stöd i kommentarsfältet. Bland annat Jessica Andersson, Tilde de Paula och Sarah Dawn Finer, som även ger en uppmaning till alla som hatar.

”Till alla er som sprider elakheter och hat.. och som tror att ni har rätt att ha negativa åsikter om hur andra människor ska se ut eller Leva sitt liv.. jag är ledsen, men ni är så fel ute. Världen behöver kärlek, hopp, uppmuntran och att vi håller ihop”.

Foto: TT

LÄS MER: Galna festkvällen – bilden som stoppas av Carola

LÄS MER: Jenny Alversjö avslöjar hemliga relationen med Nyhetsmorgon-kollegan

LÄS MER: Chris O'Neills stora uppoffring för familjen – därför syns han inte