Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Carina Bergfeldts nya uppdrag på SVT – efter succén

28 mar, 2023, 14:00 

Carina Bergfeldt delar med sig av nyheterna på Instagram.

Annons

Ännu en säsong av Carina Bergfeldts populära talkshow har tagit slut, och det har som de tidigare två säsongerna blivit succé.

Nu har Carina dock lämnar rutan, men inte för gott. På Instgram hintar hon om ett nytt projekt på SVT, efter alla framgångar.

Mikael ”Soldoktorn” Sandström vägrar svara på frågan om Lotta EngbergBrand logo
Mikael ”Soldoktorn” Sandström vägrar svara på frågan om Lotta Engberg

Carina Bergfeldt tvingas svara på kritiken

Ett av de sista avsnitten av Carinas talkshow följdes dock av en stor kritikstorm, och flera anmälningar till granskningsnämnden. Det var när Micael Bindefeld och maken pratade om hur de fick sin son via surrogatmamma i USA. Han berättade om hur de valde sin surrogatmamma, och tonen var god.

Surrogatmödraskap är en kontroversiell fråga, och de som reagerade på intervjun menar att det inte ställdes några kritiska frågor till Micael av Carina.

Annons

– Vi anmäler för att vi tycker inte att SVT ska gulla med den här kvinnohandeln som det här faktiskt handlar om, säger säger Clara Berglund, generalsekreterare för Sveriges Kvinnoorganisationer, till Aftonbladet.

Carina Bergfeldt svarade på kritiken, och menade att hon ställde kritiska frågor.

Carina Bergfeldts nya projekt på SVT

Nu har Carina efter en minst sagt händelserik säsong lämnar rutan. På hennes Instagram ser vi att hon spenderat en hel del kvalitetstid med sonen Hamilton, och de har tagit sig en avstickare till Göteborg. Dessutom är hon snart aktuell med boken En bra dag att dö, som släpps 3/4.

Men mitt i allt hinner hon med lite jobb – som hålls topphemligt.

"Inspelningsdags igen! Den här gången något för SVT Play som kommer senare i vår. Det började bra. Det tog mig exakt två minuter att få upp brassestolen. Allt förevigades, såklart." Skriver hon på Instagram.

Följarna blir givetvis nyfikna:

"Jaha, vad kan det vara för program?"

"Det låter trevligt med något nytt ❤️"

"Något att se fram emot! 👍🤗🌞"

Men Carina stoppas från att berätta mer. Sådana här projekt brukar ju vara hemliga ett tag – men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge!

Foto: TT

Annons