Carina Bergfeldts oväntade utspel om Prins Daniels beteende: ”Väldigt svag”

25 jan, 2023, 09:00 

Carina Bergfeldt avslöjar allt om känslorna för prins Daniel.

Annons

Prins Daniels livshistoria är på många sätt unik. Han är medelklasspojken som växte upp ett falurött kedjehus i Ockelbo, och slutade upp som prins på Haga slott med en kronprinsessa vid namn Victoria.

Carina Bergfeldts känsliga fråga till Petra Mede – hemligheten för barnen
Carina Bergfeldts känsliga fråga till Petra Mede – hemligheten för barnen

Den närmast sagolika historien har fascinerat ett helt land. Trots att det gått snart 13 år sedan kronprinsbröllopet fortsätter hans livsresa väcka intresse och beundran.

Därför är det kanske inte så konstigt att Carina Bergfeldt har Daniel som drömgäst i hennes intervjuprogram. Hon har tidigare sagt att hon är ”väldigt svag” för prinsen från Ockelbo.

Carina Bergfeldt
Carina Bergfeldt har prins Daniel som drömgäst i sin talkshow i SVT.
Recept.se Nyhetsbrev

Carina Bergfeldt om känslorna för Daniel

Carina Bergfeldts fascination för Daniel sträcker sig över ett helt decennium. Enligt henne är han ett typexempel på en man som ”låter kvinnor gå framför”.

Annons

– Ända sedan deras bröllop och han höll sitt tal, har jag tänkt att det är en cool människa som är helt trygg med att gå två steg bakom en kvinna. Honom vill jag prata med. Men han ställer aldrig upp på intervjuer. En kombination av prins Daniel och en IVA-sköterska, då blir jag nöjd, har Carina Bergfeldt sagt till Expressen.

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel
Carina Bergfeldt har alltid beundrat prins Daniel för att han går två steg bakom kronprinsessan Victoria.

Daniel vägrar dyka upp

När Carina Bergfeldts talkshow såg dagens ljus var hon högst angelägen om att locka prinsen till studion. Dessvärre insåg hon att det inte bara var att ringa ett simpelt telefonsamtal.

– Sedan är det inte bara att ringa och boka prins Daniel. Det är en lång process. Men man får hålla drömmen vid liv och blir det en säsong två får man hålla drömmen vid liv då också.

Annons

Talkshowen är nu inne på sin fjärde säsong och än så länge har vi inte sett röken av Daniel i det populära tv-programmet. Carina Bergfeldt får helt enkelt fortsätta hålla drömmen vid liv.

Prins Daniel
Carina Bergfeldts talkshow är inne på sin fjärde säsong, men prins Daniel fortsätter att lysa med sin frånvaro.

Foto: TT

Annons