Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Carina Bergfeldts sorg – efter Charlotte Perrellis beslut med Anders: ”Så ledsen”

14 sep, 2023, 15:28 

Carina Bergfeldt kommenterar nu händelsen med Charlotte Perrelli och Anders Jensen.

Annons

Charlotte Perrelli och Anders Jensen har aldrig gjort någon hemlighet av att de uppskattar ett liv i lyx. Det är också därför som de äger flera lyxiga bostäder och ofta ser till att hänga i sitt älskade Marbella.

Charlotte Perrellis enorma lyxvilla inifrån!Brand logo
Charlotte Perrellis enorma lyxvilla inifrån!

Där har de dessutom lagt vantarna på ett nytt sommarparadis – en lyxvilla som gör att hela stora familjen kan samlas i huset, äta goda middagar och plaska runt i den stora poolen.

Nyligen bekräftade även paret att huset i Spanien är så bra för familjen att man bestämt sig för att flytta dit på obestämd basis. Det blir ett nytt liv med utländsk skola för barnen och utväxlande av fraser på spanska.

Annons
Anders Jensen och Charlotte Perrelli
Anders Jensen och Charlotte Perrelli lever ett liv i lyx.

Charlottes lycka med Anders

Samtidigt fortsätter Charlotte och Anders att skapa liv i Sverige. Den här gången har man öppnat upp dörrarna till nya restaurangen Rummel, som i samband med invigningen bjöd på kändistätt sällskap.

Ska man tro sociala medier så verkar det också varit en magisk afton, där det skålades i champagne, dansades till trumpeter och trummor, och kändisarna gratulerade glatt till Anders och Charlottes nya skapelse.

”Wow vilken kväll! För ett tag sedan berättade vi att vi blivit med restaurang. Otroligt glada och stolta att vi får vara med på detta fantastiska äventyr. Höst- Rummel! Tack alla som kom, så härligt party!!”, skriver en begeistrad Charlotte Perrelli på Instagram.

Annons

Carina Bergfeldts sorg: ”Så ledsen”

Men alla dessvärre inte lyxen att ta sig till festen. På gästlistan fanns flera kändisar som hade annat för sig just den dagen och var tvungna att ställa in festligheterna.

”Hade så gärna varit där och firat er restaurang - och det nya livet. Är så ledsen att det inte gick. Stor kram och grattis”, skriver en sorgsen Carina Bergfeldt.

”Åh. Hade så gärna velat vara där tillsammans med er med det gick inte!”, skriver den ständige festfixaren Micael Bindefeld.

Annons

”Så så fint!!! Och så tråkigt att vi inte hade möjlighet att fira er och Rummel igår.Men det såg ut som att ni fick en galet härlig kväll”, skriver Filippa Rådin.

Carina Bergfeldt
Carina Bergfeldt var en av kändisarna som inte kunde närvara på festen på Rummel.

Foto: TT/Instagram

Annons