Carina Bergfeldts vrede – ilskan efter bilderna på sin son

13 apr, 2022, 06:22 
https://image.svenskdam.se/jacob123.jpeg.jpg?imageId=8242143&x=23.239436619718&y=14.099216710183&cropw=49.295774647887&croph=36.553524804178&width=1318&height=1318
Jacob Johannesson
Carina Bergfeldt.

Programledaren Carina Bergfeldt ryter till ordentligt på Instagram.

Annons

Programledaren Carina Bergfeldt inledde sin karriär på Aftonbladet innan hon blev utrikeskorrespondent för SVT i USA. Där fick hon sitt egentliga genombrott hos de svenska tv-tittarna. Under förra året fick hon sin egna talkshow "Carina Bergfeldt" som sände sin andra säsong i början av 2022.

Under säsongen har hon bland annat gästats av förbundskaptenen Janne Andersson, artisten Marko ”Markoolio” Lehtosalo, riksbankschefen Stefan Ingves samt realitystjärnan Pernilla Wahlgren.

Hon har tidigare avslöjat att en tredje säsong kommer att sändas i höst.

”Vi ses i höst, för hörni det blir en ny säsong då!”, skrev hon i ett inlägg på Instagram efter den nyligen avslutade säsongen.

Carina Bergfeldts vrede – efter bilden på sin son

I takt med SVT-programmet har Bergfeldt blivit allt mer offentlig och på sin Instagram berättar hon ständigt om sin vardag och olika ståndpunkter. Men offentligheten har satt sina spår, och programledaren har tidigare reagerat kraftigt mot personer som anser att det är fel att lägga ut bilder på hennes son Hamilton på sociala kanaler.

Recept.se Nyhetsbrev
Annons

”Det här är så fascinerande för mig. Efter att jag blev gravid – och sedan mamma – har mängden oombedda råd exploderat. Tror människor att andra är helt aningslösa? Att min man och jag inte för en sekund ens reflekterat över vad det innebär att lägga ut bilder på vårt barn? Att jag bara tindrar med ögonen och tänker likes?”, skrev Carina på Instagram och fortsätter.

”Du är säkert en bra mamma men…”. Inga men. Det är jag”.

Nu ryter Carina till igen, detta efter en bild där programledaren leker och skrattar med sin son.

”Hur kan ni skratta åt detta? Vakna föräldrar.. Ni hånar och skrattar åt era barn och deras reaktion på ert stressiga liv”, skriver en följare.

Bergfeldt har tagit en skärmdump på inlägget och svarar den arga följare.

”Ibland oroar jag mig över Hamilton. Att han ska må bra, att han ska bli lycklig. Att han ska bli mobbad. Eller bli en mobbare. Att han ska känna att jag svek honom på något sätt. Då är det skönt att människor som Cristina finns, som kan försäkra mig om att det inte finns något att oroa sig för – ty det är redan för sent”, skriver hon och fortsätter:

Annons

”Mitt psykiskt sjuka barn är en vandrande tickande bomb på grund av hur vi har det hemma. Då vet jag. Det släpper stressen en smula”.

Foto: SVT.

Annons