Carina Bergs bekymmer efter drömköpet – stora oron över grannarna: ”Obehaglig”

Erik Berg och Carina Berg

Carina Berg och Erik Berg har precis köpt hus i Danderyd – men nu gror en stor oro.

Carina Berg i tårar – berättar om svåra kampen
0:31

Efter reklamen: Carina Berg i tårar – berättar om svåra kampen

(0:31)

Slå på ljud

Husdrömmar har blivit lite av Carina Bergs, 44, och Erik Bergs, 33, grej. I den egna tv-serien Bergs drömkåk har de renoverat sitt skärgårdshus och delat med sig av livet ihop.

Förra året fick paret sitt andra barn, Juno. I samband med dotterns födsel bestämde sig paret för att köpa en ny lägenhet. Valet föll på en sekelskiftesvåning i det populära Stockholmsområdet Vasastaden.

Och förra veckan var det dags igen, då Carina och Erik berättade att de köpt ett nytt hus i lyxiga Danderyd. I podcasten Gynning & Berg – hittar sig själva avslöjade Carina detaljer om det nya lyxhuset.

Carina Berg och Erik Berg

Carina Berg och Erik Berg har precis köpt hus i Danderyd.

BYRMO CAROLINA/Aftonbladet/TT

Erik Berg om nya lyxköpet

För ovanlighetens skull gjorde även maken Erik en snabbvisit i podcasten och berättade att huset, bortsett från lite ”småpill”, såg hur bra som helst ut och att han brukar ha en bra känsla för husköp.

– Det ser ut som det nu, jag var precis på en besiktning och det gick jättebra, kan jag berätta, sa Erik Berg.

Nu har det gått en vecka sedan husköpet och Carina Berg säger i det senaste avsnittet att affären gått så fort att hon inte ens vet vad gatan heter. Däremot vet hon att de spenderade mycket pengar.

Carolina Gynning och Carina Berg avslöjar: Därför tvingades de lämna TV4

Carina Berg om stora oron

Samtidigt finns det en oro att flytta in på en ny adress. Bortsett från att hon hamnar på andra sidan stan från bästa vännen Carolina Gynning, 44, så är hon orolig för vad grannarna ska tycka och tänka om henne.

– När folk flyttar till ett villaområde då tycker folk att man är läskig, eller obehaglig, eller ”usch, hon är på tv”. Och så vill ingen hälsa. De tänker att de nog vill vara i fred. Det är synd för man vill ju ha kompisar, säger Carina Berg.

Nu håller vi tummarna för att Carinas farhågor inte stämmer och att grannarna är trevliga och att det nyinflyttade kändisparet får ett trevligt bemötande!

Carina Berg

Carina Berg är orolig för vad grannarna ska tycka när hon och Erik Berg flyttar in i nya huset.

Karin Törnblom/TT

Foto: TT