Carina Bergs bröllopslycka! Då gifter hon sig med nya kärleken

Carina Bergs bröllopslycka! Då gifter hon sig med nya kärleken

Programledaren Carina Berg knyter äktenskapets band tillsammans med nya kärleken Erik Johansson.

Programledaren och tv-profilen Carina Berg, 41, är lyckligare än någonsin. Den 15 december gifter hon sig med kärleken Erik Johansson, 29. Paret har gemensamt skickat in en hindersprövning till Skatteverket, vilket är ett måste för att kunna gifta sig. Enligt dokumentet kommer bröllopet att stå den 15 december och kärleksfesten blir därmed ett härligt avbrott i decembermörkret.

När Carina och Erik förlovade sig den 13 april i år valde Carina att dela med sig av den glada nyheten på Instagram:

Visade upp förlovningsringen

“Solen strålar runt honom. Det gör den även om det är natt och mulet har jag märkt. Min blivande make.”, skrev hon där. Även Erik valde att uttrycka sin kärlek i sociala medier. “Fredagen den 13:e april, den överlägset bästa dagen i mitt liv. Se, som hon skiner. Min blivande fru”, skrev han som svar.

Erik är fotbollsspelare med en bakgrund i det svenska landslaget. När han och Carina träffades bodde han fortfarande i Danmark men valde sedan att flytta hem till Stockholm, och börja spela i Djurgården, för att vara nära sin kärlek. Att ett bröllopet var på gång berättade Erik i en intervju med Expressen i juli och i samma intervju fick han frågan om Carina var hans livs kärlek.

– Absolut, absolut är hon det. Det är inga tvivel på det. Som den där klyschan att “man vet när man vet”. Det är något jag har upplevt som en klyscha och lite löjligt, men det är verkligen så.

Carina Berg och Erik Johansson

Carina Berg stöttar sin blivande make från läktaren.

Carina Berg var tidigare gift med programledaren Kristian Luuk. Duon kallades ofta för Sveriges stora mediepar men valde att gå skilda vägar hösten 2016. De hade då varit ett par i 11 år. Men relationen exmakarna emellan är inte frostig – tvärtom! I en intervju med Aftonbladet berättar Kristian att han och Carina träffas regelbundet eftersom de har sonen Holger tillsammans.

Läs mer: Bröllopslycka! Anders Borg och Dominika Peczynski har gift sig

Foto: IBL