Carina Bergs mardrömsnatt med ex-maken Kristian Luuk: “Så obehagligt”

12 jul, 2020, 17:07 
Carina Berg berättar om en mardrömslik natt i Frankrike – då hon och ex-maken Kristian Luuk utsattes för inbrott medan de sov.
Annons
Här är Sveriges 5 rikaste!
Här är Sveriges 5 rikaste!

Carina Berg har gått samman med gamla Idol-kollegan Carolina Gynning och duon har numera en podcast tillsammans. Det var i Gynning och Berg hittar sig själva som Carina berättade om en obehaglig upplevelse som hon fick genomlida tillsammans med ex-maken Kristian Luuk när de var på semester i Frankrike.

Under en natt hade rånare tagit sig in i deras hus, och paret misstänkte direkt att de inte kan ha sovit genom hela händelsen naturligt.

– När vi vaknade på morgonen så inser vi att vi nog har blivit sövda på natten. För då hade de varit inne i vårt sovrum när vi låg och sov, säger Carina Berg.

Carina Berg och Kristian Luuk skiljde sig 2016.

Lämnade passen och kontokorten

Enligt Carina måste inbrottstjuvarna ha klivit över deras son för att komma över de värdesaker de tänkte stjäla.

Annons

– Det var så jäkla obehagligt att vakna på morgonen och sakta börja upptäcka. Vi vet inte om de hade gasat oss eller inte. De hade varit vid våra nattduksbord och tagit telefoner och vigselringar, säger Berg.

Carina Berg och Carolina Gynning jobbade tillsammans redan 2007, som programledare för Idol. Nu har de podcasten ”Berg och Gynning hittar sig själva” tillsammans.

Det var av allt att döma erfarna rånare som tog sig in i deras hus om natten. Det som stals var telefoner, vigselringar och kontanter, medan de inte brydde sig om passen och kontokorten, som de hade lämnat fullt synliga ute på terrassen. Enligt Carina fanns det en enkel förklaring till det.

– För att visa snabbt att de inte tagit kontokort och pass, för då blir det tydligen en ny polisiär nivå, med andra typer av poliser och bankerna lägger sig i, säger hon i podcasten.

Foto: TT

Annons