Carina och Erik Berg har fått sin bebis – se första bilden här

Carina och Erik Berg har fått sin bebis – se första bilden här
Carina och Erik Berg har fått barn. De delade den glada nyheten om att de blivit föräldrar till en liten son på Instagram, se första bebisbilden här!
Annons

Måndagen den 30:e december meddelade Carina och Erik Berg lyckligt på Instagram att de blivit föräldrar till en liten son som de valt att döpa till Otto Berg.

<iframe width=”100%” height=”80″ src=”https://embed.acast.com/svenskdamdoku” scrolling=”no” frameborder=”0″ style=”border:none;overflow:hidden;”></iframe>

“Idag fyller Erik år. Med det kommer liksom lite i skymundan. För i förrgår kom han till oss. Som vi har längtat. Nu torkar vi gladtårar och äter tårta. Lilla Otto Berg, mamma och pappa älskar dig!”, skrev Carina på Instagram när hon avslöjade nyheten.

“Obeskrivlig kärlek till dessa två kämpar”, skrev Erik Berg.

Annons
Annons

View this post on Instagram

Obeskrivlig kärlek till dessa två kämpar❤️

A post shared by Erik Berg (@erik_berg) on

Carina, 41 och fotbollsproffset Erik, 29 har varit ett par sedan hösten 2017 och gifte sig genom ett mysigt vinterbröllop i Vemdalen december 2018.

Kämpat i flera år och drabbats av många missfall

I augusti delade paret med sig av de glada nyheterna att de väntade barn, men vägen dit har varit både lång och snårig. De har kämpat i över två år och drabbats av flera missfall längs vägen.

Som tur är har Erik varit ett otroligt bra stöd för Carina under den tuffa tiden:

Annons

”Jag vet inte vad min man är gjord av men han är något slags under av lugn, han har bara stått bredvid och klappat på mig och kramat mig i den här hormon-bergochdalbanan.” har hon berättat i podden Gynning och Berg.

Carina har sedan tidigare en tioårig son ihop med exmaken Kristian Luuk, för Erik är det här första barnet.

I höst har vi också kunnat följa parets dramatiska husrenovering i Bergs Drömkåk – där Carina öppet visat alla gravidkänslor och bjudit på både skratt och gråt. Planen har varit att bli så klara som möjligt innan bebisen skulle komma, så vi håller alla tummar för att de lyckats med det!

Stort grattis till de nyblivna föräldrarna!

Källa: Instagram

Bildkälla: TT/Instagram

Läs mer:

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons
Annons
Annons
Laddar