Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Carola återförenad med exet Jimmy – är som man trott!

29 apr, 2024, 10:00 
Nu får vi se Carola Häggkvist med exet Jimmy Carola Källqvist igen!
Annons

Carola Häggkvist har levt i stort sett hela sitt liv i rampljuset. Sedan ung ålder har hon stått på scen, framfört sina odödliga klassiker och bjudit på en sångröst som gjort henne närmast unik.

Allt om Carola Häggkvist!Brand logo
Allt om Carola Häggkvist!

Däremot vet man inte så mycket om hennes privatliv. Visst, hon delar ofta med sig av sin vardag med dottern Zoe Häggkvist, men när det kommer till att visa upp ”pojkvänner” är hon desto mer restriktiv.

Senaste kärleken vi fick bekanta oss med var musikern Jimmy Källqvist, som Carola var tillsammans med mellan 2014 och 2019, och efter uppbrottet har de fortsatt att giga tillsammans.

Annons
Carola Häggkvist och Jimmy Källqvist
Carola Häggkvist och Jimmy Källqvist är inte längre ett par. Däremot är de väldigt goda vänner!TT

Så är Carolas och Jimmys relation

Alla lyckas inte bevara en vänskap med sina ex, men det har Carola och Jimmy gjort! De var länge grannar i Steninge slottsby, har fortsatt jobba ihop och äger dessutom ett hus i Sydafrika tillsammans.

Huset köptes när de var ett par, men eftersom Carola och Jimmy är så goda vänner har de behållt huset och i perioder till och med bott tillsammans i det.

Här dyker Jimmy upp

Nu har Jimmy dykt upp på Carolas Instagram. Artisten har delat med sig av flera bilder från året som gått och om den glädje hon känt när hon vandrat runt i Kapstaden.

Annons

”Ta fram lite ljusa minnen från ditt liv medan du väntar på värmen. Och läs någon bra andaktsbok vet ja. Jag kan tipsa om flera i story. Mycket bra för din själ!”, skriver Carola.

I kommentarsfältet är det många som uppskattar Carolas ord.

”Jättefina bilder på dig i en ljuvlig miljö och du är en glädjespridare som alltid bjuder på dig själv. Må så gott!!”, skriver en person.

”Vackra du. Utsidan och insidan. Tack för allt du ger och är och tack för att du lyfter mig”, skriver en annan.

Foto: TT/Instagram

Annons