Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Carola bekräftar lyckan med exet Jimmy – fem år efter uppbrottet: ”Är mysigt!”

18 jun, 2024, 15:00 
Carola Häggkvist visar upp lyckan med ex-pojkvännen Jimmy Källqvist.
Annons

Carola Häggkvist har under åren på scen blivit en av Sveriges största artister. I fjol firade hon 40 år som artist och firade den stora milstolpen med att resa runt i landet och underhålla det svenska folket.

Allt om Carola Häggkvist!Brand logo
Allt om Carola Häggkvist!

Hon är van vid att jobba mycket. Livet ute på vägarna kräver sin planering och när schemat är så pass fullspäckat som Carolas, gäller det att de lediga dagarna fylls med välbehövlig vila i goda vänners lag.

I det laget spelar ex-pojkvännen Jimmy Källqvist. Trots att de inte varit tillsammans sedan 2019, har de fortsatt att umgås flitigt och även sett till att semestra ihop.

Annons
Jimmy Källqvist och Carola Häggqvist
Jimmy Källqvist och Carola Häggkvist är goda vänner.Karin Törnblom/TT

Jimmys och Carolas semesterbostad

Ex-paret är dessutom delägare till ett hus strax utanför Kapstaden. Bostaden köptes när de fortfarande var ett par, men de har efter uppbrottet fortsatt att resa dit i gemensam trupp.

Att det blev just Sydafrika är ingen slump. Carolas dotter Zoe Häggqvist kommer därifrån och artisten tycker det är viktigt att hon får ha ett liv även där.

– Och så länge jag har med mig mina favoritsaker – och morgonrocken! – trivs jag var jag än befinner mig, säger Carola.

Annons

Carolas lycka med Jimmy!

Nu har Carola och Jimmy hängt igen! Jimmy har nämligen invigt en ny grill och då bjöd han självfallet in Carola på en god söndagsmiddag.

Han stornjöt och var som ett litet barn på julafton. Och maten smakade utsökt. Tyckte både Zoe och jag. Monolith grillen såg mer ut som en dykarklocka tyckte jag och vi skrattade åt hur tunga locken var till gjutjärns stekpannan. Man kanske borde laga maten mer utomhus… Det är mysigt”, skriver Carola på Instagram och fortsätter:

Annons

Själv satte jag in en lax bit i ugnen medan jag provade mer scenkläder till SOMMARTURNÉN tillsammans med fantastiska Emilie Norberg, medan kattmamman Lucia åt upp min laxbit som jag hann ta ur ugnen innan den blev bränd… Hej vad det går!”.

Foto: TT/Instagram

Annons