Carola brister ut i gråt – efter avslöjandet om dottern Zoe

Carola brister ut i gråt – efter avslöjandet om dottern Zoe

Carola Häggkvist kan inte hålla tillbaka tårarna när hon berättar om dottern Zoe.

Hör Carolas ärliga ord om äktenskapet med Runar: ”Lurade mig själv”
Slå på ljud

Den folkkära artisten Carola Häggkvist, 55, är just nu aktuell som en av kändisarna i SVT:s "Stjärnorna på slottet". När det var dags för Carolas dag öppnade hon upp om allt mellan himmel och jord.

Carola delade med sig av de mest personliga och känslosamma stunderna från hennes liv, varav en var när hon adopterade sin dotter Zoe från Sydafrika 2012.

– När jag kände att den biologiska klockan gick och jag inte hittade en man som jag ville gifta mig med eller ha barn med, då ställde jag mig i adoptionskön, berättar Carola i programmet.

LÄS MER: Carola berättar sanningen om uppväxten – blev bortlämnad på barnhem

Carola brister ut i gråt – berättar om dottern Zoe

Carola berättar att hon fick ett mail om en liten flicka som hette Zoe och var 2,5 år gammal. När hon berättar om dottern kan hon inte hålla tillbaka tårarna.

– Jag hade ingen aning om vem hon var, hennes bakgrund, eller hur hon såg ut eller något sådant, utan jag bara kände – Zoe, berättar Carola medan tårarna rinner.

Hon berättar även om första mötet med dottern:

– Vi är båda nervösa hon och jag, jag vill att hon ska tycka att jag är världens härligaste mamma och hon vill nog att jag ska tycka att hon är världens gulligaste tjej, säger hon.

Carola berättar att hon och dottern kände ett band till varandra redan vid första mötet, och blir rörd när hon berättar om hur mycket Zoe betyder för henne.

Carolas ilska mot pressen – efter händelsen med Zoe

Artisten berättar att hon gjorde en intervju med en av morgontidningarna där hon berättade om adoptionen, men att hon förde fram en önskan om att få genomföra detta ifred.

Men Carolas önskan respekterades inte. Direkt när hon landade på flygplatsen i Johannesburg så möttes hon av reportrar från en kvällstidning.

– De sa att "vi får inte åka hem förens vi har gjort ett reportage om dig här", berättar hon.

Carola gick då med på ett reportage, men dolde Zoes ansikte på bilderna som publicerades i tidningen.

LÄS MER: Bröllopsresan fick Carola att inse problemet med Runar: "Lurade mig själv"

LÄS MER: Det klipps bort från Stjärnorna på slottet: "Känns väldigt fel"