Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Carola bryter ihop i tårar efter beteendet – var helt ovetandes

28 feb, 2024, 06:00 
Carola kunde inte hålla tillbaka känslorna.
Annons
Allt om Carola Häggkvist!Brand logo
Allt om Carola Häggkvist!

Förra året hade Carola Häggkvist all anledning att fira. Det hade då gått 40 år sedan en 16 år gammal Carola stod på scen och framförde låten i Melodifestivalen – och ingen kunde då veta vilken kometkarriär hon skulle komma att göra.

Under sista deltävlingen i Melodifestivalen 2023 stod hon återigen på Melloscenen. Den här gången var det Carola som levererade mellanakten med ett potpurri av sina tre vinnarlåtar.

När Carola vann Melodifestivalen som 16-åring var det sångerskan Bibi Johns som var programledare. Under deltävlingen förra året dök Bibi upp med en fin och varm videohälsning, vilket kom som en chock för Carola och fick hennes ögon att tåras.

Annons
Carola Häggkvist
Carola Häggkvist uptträder i mellanakten med "Fångad av en stormvind" och "Främling" vid genrepet inför Melodifestivalen 2023 deltävling 4 på Malmö Arena på fredagen.Johan Nilsson/TT

Carola om tårarna

Nu har det gått ett år sedan den stora överraskningen, men Carola har så klart inte glömt bort vad som hände. I ett inlägg på Instagram berättar hon nu om den känslokarusell som uppstod förra året.

”Jag blev märkbart rörd och mindes hennes starka ord som hon sa till mig 1983 efter att jag tackat Gud, som om det var igår. När ord av liv får kraft och blir verksamma för ett högre syfte då blir livet spännande på riktigt”, skriver Carola och fortsätter:

”Tack Svt för den fina gesten och uppmuntran. Så fint att se Bibi igen. Tack att vi kan skapa musik, hopp och drömmar tillsammans - som kan bli verklighet.

Annons

”Underbart!”

Några som delar Carolas känslor är hennes följare. I kommentarsfältet är det många som är framme och berömmer artisten, hyllar henne för den musikskatt som hon försett svenska folket med.

”Stor ja de är du. Musikens stjärna är du. Hoppas lite mer ny popp rock gospel. Kram”, skriver en person.

”Underbart! Du är så fin Carola! En väldigt fin förebild”, skriver en annan.

Foto: TT/Instagram

Annons