Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Carola bryter ihop under inspelning – utspelet klipptes bort

24 mar, 2023, 13:00 

Carola kunde inte hålla tillbaka känslorna. Kändismannens utspel fick henne att brista ut i tårar.

Annons

Carola Häggkvist har ett riktigt superår framför sig. Hon firar 40 år på scenen, och gör det med besked! Turnéerna, tv-sofforna och framträdandena avlöser varandra på löpande band.

Men även den rutinerade Carola kan ha svårt att hålla masken. Nu kommer allt fram.

Sanningen om Carolas och Jimmys relationBrand logo
Sanningen om Carolas och Jimmys relation

Carolas flörtiga invit till exet i sändning

Det senaste tv-framträdandet för Carola var i Bianca Ingrossos talkshow-soffa. Där kom hon med ett avslöjande om kärleken, mellan allt snack om hennes år i rampljuset.

Eller ja, bristen på romantisk kärlek. Carola avslöjar nämligen att hon är singel, och att hon inte har ögonen på någon särskild. Bianca passade då på att ta saken i egna händer, och visade upp bilder på kända män som Carola fick välja och vraka mellan.

Carola Häggkvist under inspelningen av Bianca

Valet föll slutligen på Biancas morbror Niclas Wahlgren – som faktiskt nu är singel. Han och kärleken Rebecca Hjelt har nämligen gått skilda vägar, så kanske är det Carolas tid nu. De har ju faktiskt bekantat sig förut, och var ihop kring 1984.

Annons

Carola i tårar – tittarna missade allt

Hos Bianca blev det en hel del skratt, och inga tårar alls. Men annat var det när Carola var en av artisterna i Så mycket bättre 2014. Då tolkade GES-sångaren Orup låten Främling, och Carola kan inte hålla tillbaka känslorna.

Men det var inte skönsången som rörde sångerskan till tårar. Det avslöjar hon nu i en ny intervju med DI Weekend. Något som faktiskt klipptes bort, var att Orup innan han intog scenen sa några välvalda ord till Carola som än idag är känslosamma.

– Usch, jag börjar gråta bara jag tänker på det, säger Carola till DI.

Exakt vad han sa kommer tittarna aldrig få veta, och inte ens Carola själv minns det riktigt.

– Jag kommer inte exakt ihåg orden men innebörden var ”Carola har gått igenom för mycket, det har inte varit rättvist”. Det var ett momentum under inspelningen som var helt fantastiskt. Jag hade lust att bara storböla.

Foto: TT/Discovery+

Annons