Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Carola bryter tystnaden – väljer att berätta om problemet

27 apr, 2023, 11:00 

Carola Häggkvist om stora problemet som kan äventyra showen.

Annons

Carola Häggkvist är inte rädd för att kasta sig ut, uppträda på scen, fylla i kalendern och resa land och rike runt för att underhålla det svenska folket.

Allt om Carola Häggkvist!Brand logo
Allt om Carola Häggkvist!

I år firar dessutom schlagerdrottningen 40 år som artist, vilket gör att schemat är mer fullspäckat än vanligt. Under året kommer hon ge sig ut vägarna och fira alla år som underhållande sångfågel.

Men först väntar en stor show på Avicii Arena den 27 maj. Just nu är Carola i full gång med repetitionerna och förbereder sig intensivt för att kunna leverera ett magiskt nummer.

Annons

Carolas tuffa kamp – väljer att berätta

Men allt är inte en dans på rosor i artistens liv. Efter några dagar ute i solen har hon insett att sommaren kommer med ett pris - ett pris som för Carolas del innebära tuffa problem.

”Livet som rock-star.. när allergi chocken kickar in! Då får man ta sprutan i egna händer och bli fort frisk. Efter helgens sommarexplosion kom även andra explosioner som jag inte välkomnat lika mycket de senaste åren, pollenallergi som helst sätter sig på luftrören och med de två små stämband jag har som instrument!”, skriver Carola på Instagram och fortsätter:

”Som de hållt så fint genom alla år och repetioner nu på rocken och även på själva konserterna!”

Stödet: ”Var rädd om dig!”

I kommentarsfältet är det många som nu uttrycker sitt stöd. Kända operasångaren Rickard Söderberg är en av alla som skänker en tanke till Carola.

Annons

”Var rädd om dig. Bless!”, skriver han.

”Ta hand om Dig, spar på rösten!! Du behöver ej leverera fullt. Din röst är viktigare än ett el två gig”, skriver en annan.

”Ta hand om din magiske röst kära du”, skriver en tredje.

Rickard Söderberg
Rickard Söderberg skickar sitt stöd till Carola.

Foto: TT/Instagram

Annons