Carola Häggkvist – därför sprack det med nya kärleken

Carola Häggkvist

SANDBERG MAGNUS/Aftonbladet
Carola Häggkvist hade en ny man på kroken – men sedan åkte sångaren på ett nytt kärleksbakslag.

Carola Häggkvist var tillsammans med Jimmy Källqvist i fem år. Paret träffades under ett gig 2014 och såg ut att stortrivas tillsammans – men kärleken tog slug.

– Jag har glatt mig mycket åt vår kärlek, för den har varit fylld av lust och glädje. Samtidigt har jag haft mina tvivel, och det har varit lite av och på, har Carola sagt till Amelia.

Carola Häggkvist om sitt liv som singel

Carola Häggkvist

Carola Häggkvist fortsätter att leta efter kärleken.

SANDBERG MAGNUS/Aftonbladet

Nu är sångaren, som gör storsuccé i TV4-underhållningen Let's Dance, singel igen. För Expressen avslöjar hon att det var nära att en ny romans flammade upp – men nära skjuter ingen hare.

– Det var ju faktiskt en kille som kom och hjälpte till i ladan när vi skulle tömma. Det tycker jag var jättecharmigt, han hade stor potential, ett litet tag. Till jag kände: jag hinner inte engagera mig mer, eftersom det inte var kanske hundra procent engagemang från mig. Så då rann det ut i sanden. Vi hann aldrig på något sätt bli romantiska eller ha någon dejt, säger Carola till tidningen.

Men Carola ger inte upp. I sin jakt på en man har hon installerat den populära dejtingappen Tinder.

Carola Häggkvist finns på Tinder

Det är dock ingen lätt match att hitta den rätte.

– Jag försöker att finna kärleken på nätet, det kräver ju liksom sitt engagemang och sin tid, säger Carola till Expressen.

– Nu har jag fått hjälp av en väninna och rensade bort tusentals, hon sa ”här får du topp hundra”. Så jag har rensat bland de här hundra. Det måste svänga, det måste vara lite skönt.

I intervjuer har Carola beskrivit hur hon och Jimmy fortsatt ha en god relation. Och tur är väl det – han spelar nämligen i Let's Dances husband.

Carola och Jimmy springer inte bara på varandra på dansgolvet, de är också grannar i Steninge Slottsby.

LÄS MER: Exets nya liv utan Carola – så lever han idag

LÄS MER: Så ser Carolas son Amadeus ut i dag

LÄS MER: Stor intervju – Carola om singellivet: "Jag tror på tvåsamhet"