Carola Häggkvist delar med sig av stora lyckan – efter sorgliga uppbrottet: "Fantastiskt glad"

20 dec, 2022, 18:08 

Carola Häggkvist delar nu med sig av det stora glädjebeskedet!

Annons
Så lever Carolas expojkvän Jimmy Källqvist i dag!
Så lever Carolas expojkvän Jimmy Källqvist i dag!

Carola Häggkvist, 56, har haft ett fantastiskt år 2022.

I somras spelade hon in SVT:s Stjärnorna på slottet tillsammans med Per Andersson, Marika Carlsson, Carola Häggkvist, David Lagercrantz och Grynet Molvig.

Stjärnorna på slottet 2022 Bildtext: Tareq Taylor, Per Andersson, Marika Carlsson, Carola Häggkvist, David Lagercrantz och Grynet Molvig.
Carola medverkade i årets säsong av Stjärnorna på slottet i SVT!

I programmet öppnade artisten upp om giftermålet och skilsmässan med Runar Sögaard, 55, som är pappa till sonen Amadeus, 25.

Annons

Carola förklarade då bland annat att hon insåg tidigt i relationen att något inte stod rätt till.

– Bröllopsresan förstod jag det väldigt väl. Där var väl då jag liksom lurade mig själv allra mest, sa hon i Stjärnorna på slottet.

Recept.se Nyhetsbrev
Stjärnorna på slottet 2022 Bildtext: Carola Häggkvist
Carola öppnade upp om relationen med Runar.

Carola Häggkvists stora lycka – efter sorgliga uppbrottet

Efter äktenskapet med Runar tog slut så levde Carola som singel i många år. Fram tills 2014 när hon fann kärleken på nytt – i basisten Jimmy Källqvist, 52.

I fem år levde Carola och Jimmy som ett kärlekspar, men 2019 bestämde de sig för att fortsätta relationen som vänner. Sedan dess har artisten inte haft någon offentligt kärleksrelation.

Annons
Artisten Carola Häggkvist tillsammans med pojkvännen Jimmy Källqvist
Carola och Jimmy var ett par i fem år. Idag är de fortfarande goda vänner.

En sak som är säker är iallafall att Carola känner en enorm kärlek för sitt jobb – att stå på scen och beröra människor med hennes magiska röst.

Under december månad har Carola och kollegan Måns Zelmerlöw, 36, åkt runt i Sverige med julturnén A Grand X-mas, som har blivit en jättesuccé.

Men i helgen gjorde de den allra sista showen och teamet tvingades säga hejdå till varandra – åtminstone för denna gång.

– Jag vill bara göra det om och om igen. Det är väldigt sorgligt faktiskt att det är över nu, sa Måns inför den sista showen.

Måns Zelmerlöw och Carola Häggkvist under julkonserten A Grand X-mas på Husqvarna Garden i Jönköping på torsdagskvällen.
Måns och Carola gjorde en helt makalös turné ihop!

Men sorgen över att julturnén är slut varade inte länge för Carola – hon har nämligen storslagna planer på gång!

Annons

Förra veckan avslöjade hon nämligen att hon kommer ha en stor konsert i Avicii Arena i Stockholm den 27 maj, för att fira att det har gått 40 år sedan hon slog igenom med Främling som 16-åring.

Melodifestivalen 1983. Carola vann med Främling Vinnare Segrare

Och på tisdagen delar hon med sig av underbara nyheter: Showen är helt slutsåld!

”Överväldigad och så fantastiskt glad över responsen till Carolafesten på Avicii Arena som nu är SLUTSÅLD!”, skriver hon på Instagram.

Så otroligt kul för underbara Carola!

Annons