Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Carola Häggkvist i bakslag under Stjärnorna på slottet

17 jun, 2021, 10:00 
Carola Häggkvist

Carola Häggkvist var med om ett bakslag under inspelningen av Stjärnorna på slottet.

Annons
Allt om Carola Häggkvist!Brand logo
Allt om Carola Häggkvist!

Carola Häggkvist är kanske det största affischnamnet inför årets upplaga av Stjärnorna på slottet. Schlagerdrottningen ska samsas på Bäckaskog slott med komikern och skådespelaren Per Andersson, komikern Marika Carlsson, skådespelaren Grynet Molvig och författaren David Lagercrantz.

Carolas egen dag på slottet, dagen då hon får bestämma upplägget för programmet, lär bli något att se fram emot. Och 54-åringen var nervös på förhand.

Det märktes på hennes Instagram-inlägg inför inspelningsdagen.

"Tänk på mig lite extra", skrev Carola i en av sina bildtexter.

Carola Häggkvist i bakslag i Stjärnorna på slottet

Carola Häggkvist
Carola Häggkvist – vilken stjärna!

Men det var nära att Carolas dag slutade i katastrof. Hon har delat med sig av den dråpliga händelseutvecklingen i ett nytt inlägg på Instagram.

Annons

"Kände mig lugn på morgonen trots att jag somnade om och fick mindre tid än jag hade planerat. 05.30 hade jag satt klockan men vaknade av att jag hörde en duns i nattduksbordet vid 06.20…. Vet inte hur det gick till eller vad som hände", skriver Carola.

Hon försov sig alltså – men räddades i sista stund. Och Carola har en teori om den där dunsen.

"Jag vill tro att det faktiskt var någon, ett änglabesök som hjälpte mig upp. Det var som någon knackade på nattduksbordet klart och tydligt. Jag tittade mig runt om något hade trillat ned från väggen eller nåt då det var en sån tydlig duns. Tack för den!", skriver hon.

"Sång och tårar"

Det vi vet om Carolas dag i programmet är att det kommer att rymma musik. Den ledtråden fick vi i ett tidigare inlägg, där man kunde skymta en mikrofon i bakgrunden.

Klart är att Carola verkar vara väldigt nöjd med slutresultatet – efter sjusovarfadäsen.

"Sen rullade dagen på i all hast med glädje, sång, tårar och många frågor med fina summeringar från mina vänner! Vilka ljuvliga stjärnor de är. Och vilket crazy men fint liv jag har…. tack för din support och kärlek", skriver Carola.

Annons