Carola Häggkvist i tårar – nu vädjar hon: "Tänk på mig"

Carola Häggkvist

Carola Häggkvist var med om en dag med mycket tårar. Nu berättar hon själv.

Slå på ljud

Carola Häggkvist har haft ett händelserikt 2021. Hon gjorde storstilad debut i Let's Dance, men tvingades hoppa av på grund av hälsobekymmer. Sedan var hon den svenska juryns representant i Eurovision inför miljontals tittare, men hamnade i bråk med SVT efter en fadäs med en ljudtekniker.

Och nu är hon en av de fem kändisar som ska vara med i nästa upplaga av "Stjärnorna på slottet". Inspelningarna på Bäckaskog slott är igång – och det råder inga tvivel om att Carola är peppad.

Carola Häggkvist i tårar

"Det här ska bli såå roligt att spela in nu i juni innan midsommar - håll i hatten så bra samtal vi kommer att ha och många skratt", skrev Carola tidigare under sommaren.

Utöver Carola kommer komikern och skådespelaren Per Andersson, komikern Marika Carlsson, skådespelaren Grynet Molvig och författaren David Lagercrantz att medverka i årets säsong.

Och det verkar bli en riktigt tårfest detta år också. Det antyder Carola i ett inlägg där hon har tagit en selfie tillsammans med Grynet.

"Fantastiska Grynet är med oss på Bäckskogs slott. Så rapp, cool och snygg! ( 78 år.. c’mon!!) Nu är inspelningarna igång inför kommande års ’Stjärnorna på slottet’ .. många fina samtal, skratt, tårar, starka känslor, väldigt god mat utav Tareq och proffsigt tv-team på alla sätt", skriver Carola.

Inlägget avslutas med en kryptisk sista mening – en vädjan:

"Tänk på mig lite extra", skriver Carola.

LÄS MER: Sanningen om bråket med Zlatan – Börje Salmings dotter talar ut

Nu är det Carolas dag på Stjärnorna på slottet

Med detta menar Carola troligen att idag, måndag, så ska hennes dag på slottet spelas in. Hon har sin temadag, och den kommer bland annat att innehålla sång. Det kan man se på hennes nästa inlägg, där en sångmikrofon på ett stativ skymtar i bakgrunden.