Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Carola Häggkvists lyxvilla såld – chockerande priset

26 jul, 2022, 13:30 
Carola Häggkvist lyxvilla såld - chockerande prislappen

Wow!

Annons
Hör Carolas hemliga kärleksavslöjande – avslöjar detaljer i intervjun!Brand logo
Hör Carolas hemliga kärleksavslöjande – avslöjar detaljer i intervjun!

Carola Häggkvist bor för tillfället med sin dotter Zoe i Steneby slottsby, det har de gjort sedan 2018. Under tiden har Carola hyrt ut lyxvillan i Bromma.

Carola har utöver det varit ute efter sin egna mycket kreativa oas där hon kan anordna spelningar på gården - ett projekt som tydligen inte ska ha varit lika uppmuntrat av potentiella grannar.

Den kreativa fristaden totaldissades

Sångerskan hade hittat sitt drömhus och nästan allt var klappat och klart men då berättar Carola att hon fick ett sms. En granne uttryckte oro över att ha den gig-anordnande Carola som granne. Så den drömmen gick i kras.

Jag fick rysningar. Det var mer attityden som störde mig då han inte ens frågade konkreta utvecklande frågor om konserttider, längd och antal osv”, berättade Carola i ett inlägg på sin Instagram.

Hon fortsätter inlägget.

Jag vill inte behöva stå med mössan i hand och be om ursäkt till grannarna. Eller behöva be någon om lov längre!! Så jag avstod från gården och tog farväl av den på fredagskvällen.

Carola Häggkvist har gått igenom flera tankar kring sina bostadsval i det sista. Det har varit mycket snack om artisten ska sälja sin lyxvilla i Bromma efter att ha hyrt ut villan ett tag. Och nu, nu har hon gjort det.

Lyxiga villan såldes för...

Villan på 140 kvadratmeter låg ute till ett pris på drygt 14 miljoner kronor. Men nu är huset sålt – för 12,1 miljoner kronor. Alltså mindre än hon begärde från början. Det berättar Carolas mäklare, Peter Eliases för Hänt.

Foto: TT

Annons