Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Carola mår inte bra – bryter tystnaden om problemet

10 jun, 2024, 12:00 
Carola Häggkvist
Vi är vana att se Carola Häggkvist med ett brett leende men bakom kulisserna har hon haft duster med hälsan. Nu berättar artisten.
Annons
Carolas kryptiska kärleksbesked: ”Jag är...”Brand logo
Carolas kryptiska kärleksbesked: ”Jag är...”

Carola Häggkvist, 57, har lyckats med konststycket att hålla sig aktuell i över 40 år, och att säga att hon jobbar hårt är en underdrift.

Ja, artisten har alltid varit flitig med turner och gig men i fjol överträffade hon sig själv med den enorma turnén "Four Faces".

Detta att markerade artistens fyra decennier i rampljuse, men det intensiva schemat tycks också tagit ut sin rätt. Och nu får vi en ny hälsouppdatering från artisten.

Carola Häggkvists problem med hälsan

Förra året fick vi regelbundna uppdateringar om Carolas lycka ute på vägarna, men det varvades också med flera mer dystra hälsobesked.

Annons

Ja, på listan hittar vi bland annat ihållande kramper, snuva och hosta, blåsor i munnen och en otäck situation där hon upplevde att ett piller "satte sig på tvären".

Det sistnämnda fick till slut Carola att uppsöka läkarvård, där hon fick lugnade besked, men det var några jobbiga timmar där artisten höll oss uppdaterad i realtid om problemet:

Carola Häggkvist ser plågad ut
Carola Häggkvist var riktigt obekväm när hon upplevde att ett piller satt sig på tvären i halsen. Foto:Instagram/carolaofficiell

På våren delade Carola även med sig av den här bilden, där hon sitter med en spruta i sitt ben, som då var ett sätt att mäkta med svåra allergier:

Annons

Så Carola har inte ett helt lätt år i bagaget sett till hälsan. Och nu kommer hon med ytterligare besked, som visar att hon fortfarande inte mår helt bra.

Carolas nya hälsouppdatering

Carola har en knäskada från en Så mycket bättre-inspelning för tio år sedan där hon råkade slå sig när hon spelade cricket, och sedan dess har skadan gjort sig påmind.

Annons

2017 råkade hon till exempel slå upp skadan i samband med föreställningen Stjärnklart, vilket hon då berättade på Instagram, enligt Expressen.

Och nu får vi veta att Carola dessvärre upplever knäproblem igen, tillsammans med täppta bihålor och heshet. I ett nytt Instagraminlägg skriver hon bland annat:

"Idag är jag också lite ledig, HURRA! Kurera knäet, vila, be, umgås & bara vara. 🙌🏼🙌🏼🦋🎂🌼💃🏽 )".

Men trots att kroppen inte är på topp lyckas Carola le i videon som ackompanjerar texten, artisten är så stark!

Foto: TT, Instagram/carolaofficiell

Annons