Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Carola Häggkvists kryptiska kärleksförklaring till mannen – väcker många frågor

14 feb, 2023, 19:07 

Carola Häggkvist hyllar en särskild man på Alla hjärtans dag!

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Så lever Carolas expojkvän Jimmy Källqvist i dag!Brand logo
Så lever Carolas expojkvän Jimmy Källqvist i dag!

Carola Häggkvist, 56, har levt som singel sedan 2019, då hon och dåvarande pojkvännen Jimmy Källqvist, 52, bestämde sig för att gå isär, efter fem år som par.

Carola och Jimmy fortsatte dock relationen som goda vänner och ses fortfarande regelbundet. Artistens dotter Zoe, 14, har alltid sett Jimmy som en fadersfigur och de har en mycket fin relation.

Hon har även sonen Amadeus, 25, med exmaken Runar Søgaard som hon var gift med mellan åren 1990–2000.

Zoe Häggkvist, Amadeus Sögaard, Carola Häggkvist Amadeus Sögaards releaseparty för ny låt. Ljunggrens Terrass, Stockholm 2022
Carola är en fantastisk mamma!

Carola Häggkvists nya liv med dottern Zoe

Tidigare i veckan delade Carola med sig av bilder från hennes nya lägenhet som ligger i Stockholms innerstad.

Annons

I slutet av förra året bestämde hon sig nämligen för att investera i ett boende närmare Zoes skola – och i veckan fick de nycklarna till det fantastiska hemmet.

"Hurra. Äntligen! Nu har jag blivit Stockholms bo igen. Då måste jag köpa tårta på ’fältan’", skriver hon på Instagram.

Carola Häggkvists kryptiska kärleksförklaring väcker frågor: "En man..."

Ända sedan splittringen med Jimmy har vi inte sett Carola med någon annan man. Men på tisdagen, på självaste Alla hjärtans dag, publicerar artisten en kryptisk kärleksförklaring på Instagram.

"Vilken påminnelse om hur stor och viktig kärleken är. Störst! Om vi agerar och reagerar utifrån kärleken så skulle Vi och världen se annorlunda ut! Men det finns hopp", skriver hon och fortsätter:

"Kärleken är ständigt verksam och kan aldrig ta slut. Bara vi själva kan kväva den. Ett ord, en handling av kärlek kan förvandla allt! Jag vet en man som gjorde det för mig!"

Hon avslöjar dock inte vilken man det rör sig om – vilket väcker många frågor. Är det Jimmy hon menar? Eller någon annan man? Eller är det kanske i själva verket Jesus som Carola syftar på?

Ja, det hela är mycket mystiskt...

Annons