Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Carola Häggkvists nya problem med lyxbostaden – kan kosta miljoner

22 maj, 2024, 05:30 
Carola Häggkvist kan drabbas av ett tungt bakslag.
Annons

Carola Häggkvist har underhållit massorna i flera decennier. Förra året firade hon 40 år som artist, en milstolpe som få kan skryta med, och begav sig ut på vägarna för att fira med svenska folket.

Allt om Carola Häggkvist!Brand logo
Allt om Carola Häggkvist!

Livet på scen har gjort att Carola kunnat njuta privat. Pengarna har rullat in på bankkontot och hon har bland annat valt att spendera pengarna på en rad olika bostäder.

Så sent som i våras la hon vantarna på en lägenhet i Stockholms södra skärgård. Lägenheten på 43 kvadratmeter ligger bara 100 meter från havet, vilket är ett alldeles ypperligt avstånd om man vill lämna bostaden och ta ett dopp i det blå.

Annons
Carola Häggkvist
Carola Häggkvist har stämts vid Stockholms tingsrätt, rapporterar Expressen.Charlotte Brunzell/TT
Annons

Carola Häggkvist stäms

Men nu har Carola nåtts av ett tråkigt besked. Artisten har blivit stämd vid Stockholms tingsrätt, efter att säljaren har en skuld till ett fastighetsbolag som skulle betalats senast i juli 2021, rapporterar Expressen.

”(Bolaget) yrkar att tingsrätten fastställer att (bolaget) innehar panträtt om 1 000 000 kronor i bostadsrätten (...) samt att pantbeloppet om 1 000 000 kronor ska utgå ur panten”, står det i stämningen.

Carola har inte uttalat sig om händelsen, men hon vill så klart inte behöva betala en skuld på en miljon kronor och hoppas med alla tummar och tår att hon inte förlorar tvisten.

Carola Häggkvist
Carola Häggkvist.Anders Wiklund/TT

Foto: TT

Annons