Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Carola Häggkvists oberäkneliga beteende – nu reagerar följarna starkt

25 jun, 2023, 10:00 

Carola Häggkvist chockar följarna i den nya videon!

Annons
Carolas kryptiska kärleksbesked: ”Jag är...”Brand logo
Carolas kryptiska kärleksbesked: ”Jag är...”

Carola Häggkvist, 56, har alltid gått sin egen väg och är därför en stor inspiration för många.

Artisten har alltid förespråkat att vara sig själv och inte bry sig om vad andra tycker och tänker. En fantastisk förebild, med andra ord!

Under midsommarhelgen visade hon ännu en gång hur underbart livet blir när man vågar gå utanför ramarna.

Carola Häggkvists oberäkneliga beteende – nu reagerar följarna starkt

Den folkkära artisten hade en underbar midsommarhelg tillsammans med dottern Zoe, tidigare pojkvännen Jimmy Källqvist, och många goda vänner.

"Myser med dotter och ett underbart gäng ute i Sthlms södra skärgård! ( Son & flickvän tog det lugnt i steninge huset med återhämtning från lite feber. Krya krya ) ♥️♥️🎂 Tack bästa Jessicka & Andreas Kåhlin för allt. Så mkt glädje, kör sång, bad, mat, lite dans runt midsommarstången. Får inte glömma de 7 st blommorna ikväll under kudden heller.. ’All in häggis’. Puss & kram till er", skrev Carola på Instagram på fredagen och delade med sig av en film från hennes idylliska midsommar.

Annons

På kvällen delade Carola med sig av ännu en film på Instagram – denna gång föreställande henne själv när hon gör ett elegant dyk rakt ner i havet.

Och det speciella med detta underbara badklipp är att Carola bär både blomkrans och en fantastiskt vacker kjol när hon dyker ner i det blå vattnet.

"Innan dagen går mot sitt slut - så kommer här ännu en hälsning! Man kan få bada i vad som helst när det är midsommar tänker jag så länge man inte stör nån annan.. 🙌🏼🦋🌼🙋🏻♀️ ( kransen hamnade dock lite på sned.. hi hi Och kjolen blev galet baktung 🤠 Tur det var nära till bryggan. ( se story ..) GLAD MIDSOMMAR kära du", skriver hon under klippet.

I kommentarsfältet under videon hyllas Carola av följarna, för att hon är en sådan fantastisk glädjespridare och förebild.

"Underbart!!!! Totalt underbart o befriande. Det behövs hos oss alla. Jippi o stor kram. Kolla bara på Pelle o Tjorven på Saltkråkan. De badar med finkläderna, det bara blev så 😍", skriver en person.

"Du sprider sån glädje, tack🙏Hoppas att du haft en fin midsommar ❤️", skriver en annan.

"Alltså du är bara för underbar, sprida denna glädje ❤️", skriver en tredje.

Ja, hon är verkligen alldeles underbar, fina Carola!

Annons