Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Carola Häggkvists pinsamma miss – möts av kraftiga reaktioner: ”Skärp dig!”

12 dec, 2023, 08:30 

Carola Häggkvist stod för en stor miss inför sina följare.

Annons

Carola Häggkvist är van att ge sig ut på vägarna för att underhålla svenska folket. Under sin karriär har hon varit i de flesta städer, sett till att leverera högoktanig underhållning och mötts av vilda applåder.

Allt om Carola Häggkvist!Brand logo
Allt om Carola Häggkvist!

Men när man har ett schema som ofta är fullspäckat, kan det vara svårt att hålla kolla på alla ställen man ska besöka. Detta blev glasklart när Carola Häggkvist under måndagen skulle besöka Musikhjälpen.

I ett inlägg på Instagram skrev hon hur kul det skulle bli att besöka Värnamo, ställa sig i buren och vara en del av den insamling som stora delar av Sverige engagerar sig i.

Annons
Carola Häggkvist
Carola Häggkvist är van att bege sig ut på vägarna.

Följarna reagerar direkt

Kruxet var bara att det inte fanns någon bur i Värnamo. Musikhjälpen spelas nämligen in i småländska staden Växjö, beläget en bra bit från den ort som Carola skrivit att hon skulle gästa.

Följarna var snabba med att påpeka Carolas miss och försökte göra allt för att artisten inte skulle åka till fel del av Småland.

”Åk inte till Värnamo är du snäll”, skrev en person.

”Växjö ska du nog till kära Carola”, skrev en annan.

Carola Häggkvist
Carola Häggkvist.

”Skärp dig!”

När Växjöborna får höra talas om Carolas miss och vilsenhet blir de aningen förvånade. Det tillhör nämligen inte vanligheterna att man tar fel på Värnamo och Växjö.

Annons

– Det är nog första gången jag hör det i alla fall. Skärp dig! sa en person till Aftonbladet.

Carola kommer att gästa Musikhjälpen 17 december och har gott om tid att planera om sin resa. Redan nu verkar hon dessutom vara medveten om sitt misstag och har redigerat inlägget med staden ”Växjö”.

Foto: TT/Instagram

Annons