Carola hånas i direktsändning – efter konflikten!

Carola Häggkvist

Carola Häggkvists fadäs i direktsändning blev början på en infekterad konflikt. Nu har bråket dragits upp igen.
Slå på ljud

I våras hade Carola Häggkvist, 54, det ärofyllda uppdraget att berätta hur den svenska jurygruppen röstat i Eurovison Song Contest.

Framför miljontals tittare tog artisten sats, bara för att direkt avbrytas av en ljudtekniker som rättade till Carolas mick.

– Nu är det dags. Nej nu, sa en sammanbiten Carola i direktsändning.

Dagen efter publicerade SVT Nyheter en artikel om missödet som fick artisten att se rött. Och nu har SVT dragit upp händelsen igen – i direktsändning!

Carolas ilska mot SVT: "Borde inte kunna ske"

"Carolas miss vid röstrapporteringen", löd rubriken på artikeln som blev droppen för Carola.

Instagram gick hon ut och försvarade sig – SVT hade gjort bort sig, inte hon, lät det då:

"Att jag snubblade på ett ord: "contestants" var min enda "miss" och jag gjorde så gott jag kunde av det", har artisten skrivit bland annat.

"Nu vänder de, SVT själva, mina ord som skydd mot sin egna obegripliga fadäs då teknikern syns med råge i rutan med armarna framför mig och har noll koll på att vi faktiskt är i sändning. Det borde inte kunna ske!".

Dagarna som följde fortsatte Carola att kritisera SVT i flera inlägg. Sedan dess har det varit rätt tyst om händelsen, men nu visar SVT upp den igen.

LÄS MER: Nytt påhopp på Carola – efter svaret från SVT

Konflikten med Carola Häggkvist dras upp igen

Förra fredagen var det dags för årets Kristallengala och självklart bjöds det på tillbakablickar från det gångna TV-året.

Det blev känslosamma stunder blandat med skratt, och mitt i allt visades det omtalade klippet på Carola upp på storskärmen.

Ännu en gång fick man alltså se Carola kämpa med att presentera juryns röster på SVT1. Den här gången spolades det även i klippet vilket rev ner skratt.

Foto: TT

LÄS MER: Carolas konflikt – sanningen som tittarna inte ser

LÄS MER: Pernillas hårda ord om Carola: "Så jävla irriterad"

LÄS MER: Carola om singellivet: "Jag tror på tvåsamhet"