Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Carola i chock efter publikens beteende – väljer nu att berätta

03 jul, 2024, 17:00 
Carola Häggkvists egna ord om spelningen som gjorde henne känslosam.
Annons

I över 40 år har Carola Häggkvist rest runt land och rike, uppträtt på det ena stället efter det andra och med låtar som ”Främling” och ”Fångad av en stormvind” fått publiken att skrika och applådera vilt.

Allt om Carola Häggkvist!Brand logo
Allt om Carola Häggkvist!

Den som trott att Carola tänkt slå av på takten får tänka om. Hon tycks vara mer sugen på att underhålla än nånsin och har senaste tiden gjort sig känd för att kasta sig ut i publiken, redo att sätta lite extra krydda på en redan storslagen show.

Annons

”Det roligare är ju att vara ute och segla runt hela havet. Inte bli indragen av vakterna i stövlarna och känna sig ripped mellan publik och vakter som drar åt två olika håll. Ha ha..”, har Carola berättat.

Carola Häggkvist
Carola Häggkvist är van vid att underhålla – hon har gjort det i över 40 år.Jussi Nukari

Carolas vilda glädje

Nyligen var hon på plats i Kiruna för att uppträda. Efter spelningen var hon tagen över publikens respons och kunde knappt ta in det öronbedövande stödet hon fick.

”Kolla in tjejernas ansikten ( och killarnas!! ) Det är alltså den unga publiken du hör skrika här framme vid staketet och inte folk i karusellerna som fanns en bit bort...”, skriver hon i ett inlägg på Instagram och fortsätter:

Annons

”Nope, .. jag var visst hela tivolit. ha ha Vad hände??! Hur kan de vara så affekterade av att jag kommer å spelar.. De var ju knappt 20 år. Kändes nästan som på 80 -talet med alla dessa höga toner i euforisk publikrespons!”.

Carola om publikens beteende

Carola säger att det var ”jättebra flow” under hela konserten, men hon hade aldrig i sin vildaste fantasi kunnat föreställa sig vilket bemötande hon skulle få från publiken.

”De blir så glada när jag går ned till dem som stått å väntat allra längst fram. Kanske någon där behövde en extra uppmuntran ikväll. Jag gick ännu längre ut till publiken senare i konserten på sidan om.. och det blev också magiskt”, skriver hon vidare.

Så kul!

Foto: TT/Instagram

Annons