Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Carola i tårar efter händelsen i familjen – nu väljer hon att berätta: ”Kommer på...”

08 dec, 2023, 10:30 

Carola Häggkvist kan inte hålla tillbaka känslorna när hon berättar om stora lyckan.

Annons

Carola Häggkvists liv handlar ofta om att underhålla andra, att bege sig ut på vägarna och visa vilken fantastisk stämma hon har, hur hon kan hantera rösten även vid de knepigaste av sånglägen.

Allt om Carola Häggkvist!Brand logo
Allt om Carola Häggkvist!

Mellan sång och underhållning ser hon till att tillbringa mycket tid med familjen. Det råder ingen tvekan om att hon håller familjen kär, att dottern Zoe och sonen Amadeus betyder allt i hennes värld.

På sociala medier visar hon ofta sin uppskattning, skriver kärleksfullt om sina barn och ibland svämmar känslorna över när hon tänker på hur härligt och bra allting är.

Zoe, Amadeus och Carola
Carola är överlycklig att ha Zoe och Amadeus i sitt liv!

Carolas tårar: ”Så otroligt lycklig”

Nu svävar Carola som på moln. I veckan berättade Amadeus Sögaard att han och flickvännen Matilda Linderoth förlovat sig, något som gjorde att Carola började gråta lyckotårar.

Annons

I ett inlägg på Instagram berättat hon nu om den omtumlande nyheten, hur hon knappat kan ta in att sonen funnit lyckan och tagit det så långt att fria till sin flickvän.

”Hon sa Ja! Ett nytt kapitel i våra liv har just hänt. Så otroligt lycklig för Er två, Amadeus & Matilda. Vilket par. Och vilken glädje för er att ta fortsatta steg tillsammans”, skriver Carola.

”Ni är grymma båda två!!”

Carola skriver vidare att Amadeus tidigt visade sin uppskattning för Linnea, att han ofta satt hemma i huset i Bromma och spelade piano med låtar tillägnade sin framtida fästmö.

”Kommer på mig själv hur jag går omkring med ett varmt leende här i snö slasket när jag tänker på Er. Nu får ni fortsätta ha en underbar semester efter en fin termin och arbetsseger i Allsvenskan.

”Ni är grymma båda två!! Love you so much/ Mor & svärmor .. hi hi”, skriver Carola vidare.

Foto: TT/Instagram

Annons