Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Carola ihop med exet Jimmy igen – nya bilden avslöjar lyckan!

25 mar, 2023, 08:00 

Nu visar Carola upp Jimmy Källqvist!

Annons

Hela Sveriges schlagerdrottning Carola Häggkvist har fullt upp med att förbereda sin stundande turné. I år firar hon att det är 40 år sedan hon stal folkets hjärtan med låten Främling i Melodifestivalen, och hon sparar inte på krutet.

Mitt i all hektisk planering får hon hjälp från oväntat håll – exet Jimmy Källqvist.

Sanningen om Carolas och Jimmys relationBrand logo
Sanningen om Carolas och Jimmys relation

Carola Häggkvists starka ord om exet Jimmy Källqvist

Carola Häggkvist kärleksliv är ett av de mest omskrivna vi har. Landet följde relationen med Runar Söögard på löpsedlarna, och såg henne finna kärleken på nytt i musikern Jimmy Källqvist.

Nu visar en ny bild sanningen om parets relation – idag. De bröt upp 2020, men det har inte varit något ont blod ex-paret sinsemellan. Dottern Zoe kallar Jimmy för pappa, och de har ett gemensamt hus i Sydafrika där de gärna tillbringar tid.

Annons

Redan samma år som uppbrottet var ett faktum var Carola tydlig med att de inte skulle gå skilda vägar helt. De var vänner redan innan de blev ett par, en vänskapsrelationen som fortsatt frodas.

– Det finns ingen anledning att inte fortsätta relationen, men vi är inte längre romantiska med varandra, sa hon till Expressen då.

Jimmy Källqvist och Carola på röda mattan.
När paret gick ut med att de gått skilda vägar 2020 berättade Carola att det hände redan 2019.

Carola Häggkvists nya bild på Jimmy Källqvist visar sanningen

Och det är inte bara tomma ord, nu visar Carola upp just det. På Instagram laddar hon upp en bild på exet Jimmy som sitter framför henne på en restaurang, och visst syns de ihop igen. Tre år efter uppbrottet är de fortsatt vänner, bekräftar hon med sin nya bild.

Jimmy som är i samma bransch som henne, har hjälpt till med turnéplaneringen. Carola berättar att han närmare bestämt hjälp henne välja rätt tonart till framträdandet, och att de spenderat en hel del tid tillsammans.

Carola Häggkvist håller upp ett papper framför Jimmy Källqvist

"Tack till dig Jimmy som tog ut de rätta tonarterna till mig till rock låtlistan!! ( se bild 2.) Vi gick nog igenom 40 låtar på ca 4 timmar vid pianot."

I kommentarsfältet är det många som glädjer sig med Carola. Det är ju en enorm lycka att kunna ha en så god relation, även när kärleken tagit slut.

"Jimmy är en klippa Carola!" Skriver en följare bland annat.

Foto: TT/Instagram

Annons