Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Carola indragen av vakter – ifrågasätts för speciella beteendet på scen

29 jun, 2024, 15:00 
Vakterna gillar inte Carola Häggkvists beteende på konserterna.
Annons

Carola Häggkvist har varit artist i över fyra decennier. Med åren har hon skaffat sig en scenvana som är få förunnat och vet vad som krävs för att underhålla publiken.

Allt om Carola Häggkvist!Brand logo
Allt om Carola Häggkvist!

Hon har inga problem med att göra det där lilla extra. Det fick vi ett tydligt kvitto på när hon spelade i Oslo och kastade sig ut i publikhavet, redo att omfamnas av besökarna.

”Jag hade så himla kul igår när jag vågade mig ut i publiken. Frågan är vem som skrattade mest, publiken el jag?!”, skrev hon på Instagram efter konserten.

Annons

Carola indragen av vakter

Men Carolas beteende faller inte i god jord hos alla. Vakterna som ska se till att allt runt omkring artisten är säkert, tycker inte det är lika kul när hon är lite spontan och kastar sig ut.

För händelsen i Oslo är långt ifrån första gången. Carola har flera gånger vågat sig ut i publikhavet och flera gånger har vakter försökt stoppa henne från att göra sin grej.

”Det roligare är ju att vara ute och segla runt hela havet. Inte bli indragen av vakterna i stövlarna och känna sig ripped mellan publik och vakter som drar åt två olika håll. Ha ha..” skriver hon och fortsätter:

Annons

”Det blir oftast en ’dead zone’ som jag får styra upp och hoppa ut till publiken igen.. och samtidigt ropa till vakterna att: Det är ok låt mig få surfa fritt..”.

Vakternas oro: ”Skitnervösa”

Carola medger att vakterna inte tycker det är superkul när hon ”seglar runt hela havet”, men hon har inga planer på att sluta med sitt beteende.

”De blir skitnervösa och vill göra sitt jobb men det brukar ordna sig och bli Väldigt bra! Just have faith and som guts, and go with the flow! ( And this is without alchol or any drugs. Clean as a snowflake in Alaska .. )”, skriver Carola vidare.

Foto: TT/Instagram

Annons