Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Carola lämnar helt – nya bilderna visar beslutet med dottern Zoe, 13

Carola lämnar helt – nya bilderna visar beslutet med dottern Zoe, 13

Carola Häggkvist och dottern Zoe har lämnat Sverige.

För många innebär julen ett neddraget tempo i den annars så hektiska vardagen. Heter du Carola Häggkvist är det snarare tvärtom och fyllt av utsålda konserter och ett ständigt brummande på vägarna.

Allt om Carola Häggkvist!
0:54

Efter reklamen: Allt om Carola Häggkvist!

(0:54)

Slå på ljud

Den 15:e december avslutade hon och Måns Zelmerlöw den tre veckor långa julturnén A Grand X-Mas Show. Det blev ett bitterljuvt avsked och duon tog farväl av varann med en lång kram.

”En kram som nästan aldrig ville ta slut! Tack för julturnén bästa Måns och alla fina minnen, inte minst på scen”, skrev Carola i ett känslosamt inlägg på Instagram.

Carola Häggkvist om julfirandet med Zoe

Sen väntade fler julkonserter, innan Carola kunde lägga undan kalendern och avnjuta ett rofyllt julfirande med dottern Zoe Häggkvist. Julafton började dock aningen dramatiskt med en bilkrock.

”Innan Zoe och jag åkte till julbön i kyrkan på julafton med våra nära vänner som firade jul med oss ( och som även är kattvakter.. ) så passade vi på att avklara en bilkrock, i låg hastighet dock, med varandra.. pga isgata”, skrev Carola om incidenten.

”Vi tog två bilar för vi skulle tvätta dem innan julmiddagen! Suck. Men julbönen blev fin ändå med en jätte duktig sångerska som bla sjöng ’Himlen i min famn’.

Carolas lycka med dottern Zoe

Nu har Carola och Zoe lämnat julfirandet bakom sig och rest till Sydafrika. Där behöver de garanterat inte oroa sig för någon ishalka och kan istället njuta av det lite varmare klimatet.

Bilder visar hur de möts av vita sandstränder, blåa hav, sol, vackra vyer, lyxig mat och en grönska som aldrig tycks ta slut. Om det är nånstans Carola kan vila upp sig så är det här!

”Solnedgångarna här… wow. Och maten och stränderna och folket! Nu laddar jag på med lite C-vitamin för kommande veckor. Såklart det blir lite jobb härifrån också och så länge Wi-Fi funkar så är det ok. ( Vilket det inte alltid gör.)”, skriver Carola.

Carola Häggkvist i Sydafrika

Carola Häggkvist njuter av grönskan och skriver att det är ”bland det vackraste man kan se – live!”

Instagram
Carola Häggkvist i Sydafrika

Bootsen fick såklart följa med hela vägen till Sydafrika.

Instagram
Carola Häggkvist

Holiday.

Instagram

Foto: TT/Instagram