Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Carola lämnar helt – nya bilderna visar beslutet med dottern Zoe, 13

29 dec, 2022, 14:30 

Carola Häggkvist och dottern Zoe har lämnat Sverige.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

För många innebär julen ett neddraget tempo i den annars så hektiska vardagen. Heter du Carola Häggkvist är det snarare tvärtom och fyllt av utsålda konserter och ett ständigt brummande på vägarna.

Allt om Carola Häggkvist!Brand logo
Allt om Carola Häggkvist!

Den 15:e december avslutade hon och Måns Zelmerlöw den tre veckor långa julturnén A Grand X-Mas Show. Det blev ett bitterljuvt avsked och duon tog farväl av varann med en lång kram.

”En kram som nästan aldrig ville ta slut! Tack för julturnén bästa Måns och alla fina minnen, inte minst på scen”, skrev Carola i ett känslosamt inlägg på Instagram.

Annons

Carola Häggkvist om julfirandet med Zoe

Sen väntade fler julkonserter, innan Carola kunde lägga undan kalendern och avnjuta ett rofyllt julfirande med dottern Zoe Häggkvist. Julafton började dock aningen dramatiskt med en bilkrock.

”Innan Zoe och jag åkte till julbön i kyrkan på julafton med våra nära vänner som firade jul med oss ( och som även är kattvakter.. ) så passade vi på att avklara en bilkrock, i låg hastighet dock, med varandra.. pga isgata”, skrev Carola om incidenten.

Annons

”Vi tog två bilar för vi skulle tvätta dem innan julmiddagen! Suck. Men julbönen blev fin ändå med en jätte duktig sångerska som bla sjöng ’Himlen i min famn’.

Carolas lycka med dottern Zoe

Nu har Carola och Zoe lämnat julfirandet bakom sig och rest till Sydafrika. Där behöver de garanterat inte oroa sig för någon ishalka och kan istället njuta av det lite varmare klimatet.

Bilder visar hur de möts av vita sandstränder, blåa hav, sol, vackra vyer, lyxig mat och en grönska som aldrig tycks ta slut. Om det är nånstans Carola kan vila upp sig så är det här!

Annons

”Solnedgångarna här… wow. Och maten och stränderna och folket! Nu laddar jag på med lite C-vitamin för kommande veckor. Såklart det blir lite jobb härifrån också och så länge Wi-Fi funkar så är det ok. ( Vilket det inte alltid gör.)”, skriver Carola.

Carola Häggkvist i Sydafrika
Carola Häggkvist njuter av grönskan och skriver att det är ”bland det vackraste man kan se – live!”
Carola Häggkvist i Sydafrika
Bootsen fick såklart följa med hela vägen till Sydafrika.
Annons
Carola Häggkvist
Holiday.

Foto: TT/Instagram

Annons