Carola lämnar landet efter kraschen: "Måste bli bättre"

Efter vårens krasch har Carola förändrat sitt liv.

BYRMO CAROLINA/Aftonbladet

En kris öppnar nya dörrar. Så resonerade Carola efter att ha gått in i väggen i våras och tvingades förändra sitt liv. Nu har hon lämnat Sverige.

Slå på ljud

Carola Häggkvist har en skön semester efter att ha kraschat under sin medverkan i Let's dance i våras. De senaste veckorna har hon njutit av semester, först midsommar på Gotland och nu segling i Kroatien.

Kvalitetsdagar med Zoe

”Kan knappt komma ihåg då jag var ledig på det här sättet! Så avkopplande. Att få vara nära havet, med vänner, i sol & regn, bastubad och glada skratt, solnedgångar och goda samtal”, skriver hon på Instagram.

Framåt vill hon bli bättre på att lyssna på kroppen, skriver hon på instagram:

"Måste bli bättre på att ta min kropp och välmående mer på allvar”.

”Så tacksam för kvalitetsdagar och -stunder tillsammans med min dotter Zoe just nu. Inte massa måsten, inga jobb-åtaganden samtidigt som semester osv. Lugnt och skönt med vänner. ”, skriver hon i ett inlägg på Instagram.

Uppträder på Solliden

Men trots vårens krasch återvänder Carola Häggkvist snart till scenen. Och det är förstås inte vilket uppträdande som helst som får henne att avbryta sin semester – det är ett uppträdande med kunglig glans. Den 13 juli, dagen före kronprinsessan Victorias födelsedag, uppträder Carola på kungafamiljens sommarresidens Solliden på Öland.