Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Carola Häggkvists underbara kärleksuppdatering – om partnern som varit i skuggorna!

30 jan, 2024, 06:00 
Carola Häggkvist och Amadeus Sögaard
Carola Häggkvist är så glad – när hon plötsligt benämner kärlekspartnern som rört sig i skuggorna kring henne och familjen!
Annons
Carolas kryptiska kärleksbesked: ”Jag är...”Brand logo
Carolas kryptiska kärleksbesked: ”Jag är...”

Carola Häggkvist, 57, är som bekant en av Sveriges absolut kändaste personer – något hon balanserar med att vara mamma till två barn.

Amadeus Sögaard, 26, och Zoe Häggkvist, 14, är ljusen i hennes liv. Det sätter artisten ord på igen och igen på sina sociala medier.

Och det är också kring detta - familjen - som hon nu kan komma med ett stort besked. Nu benämner hon plötsligt kärlekspartnern som varit i skuggorna!

Carolas ord om kärlekspartnern vi inte ser

Mycket har hänt i Carolas liv den senaste tiden. Inte minst att sonen Amadeus förlovat sig med sin kärlek Matilda, 25,, till artistens stora glädje.

Ja, de satte hon ord på bara några dagar efter förlovningen, som ägde rum den 5:e december:

”ÄLSKLINGARNA!!! Så lycklig för er skull och er kärlek….”, skrev Carola då i en kommentar till Amadeus Instagram-inlägg.

Annons

Sedan dess har artisten fortsatt uppmärksamma Amadeus nya liv som fästman, och med det har vi också fått höra mer om kärlekspartnern som rört sig i skuggorna, Matilda.

Ja, trots att Matilda och Amadeus varit ihop i sju år och sedan tidigare är sambor flyger hon under radarn. Hon är ju helt enkelt inte en offentlig person, som sin fästman och framtida svärmarna.

Men efter förlovningen har vi börjat få höra allt mer om Matilda. Nu benämner Carola henne indirekt igen i sitt födelsedagsinlägg till sonen:

”Vår Hero, son och bror & nu fästman AMADEUS som fyller 26 år idag!! ♥️♥️♥️♥️”.

Amadeus Sögaard ler mot kameran
Carola Häggkvist tar till vara på att Amadeus numera har fästmö i sin födelsedagshyllning.Instagram/carolaofficiell

Förändringen för Amadeus och kärleken

Matilda flyger som sagt under radarn men det råder inga tvivel om att Carola gillar sin svärdotter. Nej, när hon kommer på tal blir artistens kärlek för henne alltid tydlig.

Som artisten sa till Expressen för några år sedan:

– Amadeus har hittat en så bra tjej. Det gör mig glad.

Nu väntar flera stora äventyr för Amadeus och Matilda. Han ska börja spela fotboll för IFK Norrköping nästa säsong vilket också innebär en flytt till staden.

Foto: TT, Instagram

Annons