Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Carola om partnern i skuggorna – visar med glädjetårar!

27 dec, 2023, 09:00 

Carolas egna ord om känslosamma kvällen.

Annons

I juletider brukar Carola Häggkvists schema vara fullspäckat. Det är en tid då hon ofta befinner sig på vägarna, reser runt i Sverige och bjuder det svenska folket på jullåtar med sin fina stämma.

Allt om Carola Häggkvist!Brand logo
Allt om Carola Häggkvist!

Men det är också en tid för lite återhämtning och kvalitetstid med familjen. På julafton samlas hela familjen, sonen Amadeus och dottern Zoe, skrattar gott och njuter av varandras sällskap.

I år har dessutom Carola möjlighet att vara lite extra glad. Hon fick nämligen en tidig julklapp när Amadeus och flickvännen Matilda Linderoth avslöjade att de förlovat sig.

Annons
Amadeus, Zoe och Carola Häggkvist
Carola med sina älskade barn Amadeus och Zoe.

Carolas lycka med Amadeus och Zoe

Det bäddade för en kavalkad för känslor hos den berömda sångerskan. Hon var så klart överlycklig över sonens kärleksbeslut och kunde inte hålla tillbaka tårarna när hon fick höra den glada nyheten.

Nu har Carola och barnen avverkat en härlig julafton i Borgafjäll. När hon blickar tillbaka på de lyckliga dagarna inser hon att hon inte kan ta något för givet, att en jul med båda barnen alltid är en speciell sådan.

”Jag vet hur det känns när det är varannat år osv. Nu har Amadeus även en fästmö som han tillhör och jag har nu fått se otroligt fina videos från när han friade till Matilda i Sydafrika”, skriver Carola på Instagram.

Annons

”Glädjetårarna rann ned”

Ja, den där dagen då sonen Amadeus firade har verkligen satt sina känslospår i Carola. Hon skriver vidare om den glädje hon kände när hon fick se Amadeus och Matildas lycka.

”Glädje tårarna rann ned för mina kinder under tiden. Så ljuvligt att uppleva sann kärlek och romantik. ( Matilda firar med sin släkt i Karlskrona i år.. men snart ses de igen.)” skriver Carola och avslöjar även detaljer om sin egen jul:

”Så tacksam för upplevelsen här i Borga med otroligt GOD MAT lagad utav ägarparets fantastiskt duktiga kock och tillika son, Melker!!”.

Carola Häggkvist
Carola är mycket stolt över sonen Amadeus!

Foto: TT/Instagram

Annons