Carola om stora sorgen – visade inför alla

carola

Artistgiganten valde att visa upp sina känslor i veckans avsnitt av Let's Dance.

Under lördagens sändning av Let's Dance i TV4 fick deltagarna dedikera sina danser till en person som står dem nära och Carola valde sin framlidne fader Jan Häggqvist.

Det blev en känslosam afton, och efteråt berättar Carola för Expressen om varför hon valde att hylla sin far.

– Jag tror att det är väldigt viktigt. Ibland glömmer vi det för vi lever så mycket här och nu. Vi glömmer kanske att vid högtidsdagar berätta om våra anhöriga och släktingar som har gått vidare. Det tror jag är jätteviktigt, säger Carola Häggkvist till tidningen och fortsätter:

– Han gav så mycket när han levde och man måste se på de dagar man får. Det är inte bara dagarna som räknas utan hur man lever dagarna och där levde pappa väldigt rikt på många sätt, både generöst och delade med sig av busigheter och kunde också vara känslosam.

Carola chockade publiken i Let's Daniel – Tobias Karlssons reaktion

Under förra veckans program uppträdde hon och danspartnern Tobias klädda i Skönheten och Odjuret-outfits, och Carola överraskade alla genom att leva sig in i rollen ordentligt och ge Tobias en kyss i slutet av dansnumret!

LÄS MER: Fräcka ryktet om Carola i Let's Dance – nu berättar hon sanningen

Han hade sedan svårt att hämta sig efter kyssen och var i tårar när dansen var över och de mötte juryn. Så härligt att se alla dessa starka känslor!