Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Carola reagerar direkt – efter Anders Jensens beteende utomlands

25 sep, 2023, 16:30 

Anders Jensens beslut på semestern med Charlotte Perrelli får Carola att reagera!

Annons

Charlotte Perrelli och Anders Jensen lever ett fartfyllt liv. Nyligen öppnade de upp dörrarna till restaurangen Rummel, strax efter beskedet om att de lämnar Sverige för att bosätta sig i spanska Marbella.

Charlotte Perrellis enorma lyxvilla inifrån!Brand logo
Charlotte Perrellis enorma lyxvilla inifrån!

De har dessutom sålt sitt gamla hus i Marbella och köpt ett nytt i närheten. Huset går heller inte av för hackor och här ses de njuta av härliga middagar och lyxigt poolhäng med hela familjen.

”Vi älskar huset men vi är många och älskar att kunna bjuda ner hela vår stora familj hit till solen så vi vill helt enkelt ha några fler rum”, skrev Charlotte Perrelli i ett meddelande till Expressen i samband med husköpet.

Annons
Anders Jensen och Charlotte Perrelli
Anders Jensen och Charlotte Perrelli har bestämt sig för att flytta till Spanien permanent.

Charlottes och Anders härliga semester

Samtidigt fortsätter Anders och Charlotte att njuta av livet på annat håll. I dagarna har de varit på bröllopsfest i Anfi del Mar, som ligger på södra delen av Gran Canaria.

Här beskrivs sanden som finkornig och vit, vattnet så stilla att man skulle kunna tro att det är en pool. Ja, här kan man helt enkelt göra det mesta för att maximera livet som livsnjutare.

Carola reagerar direkt

Därför var det kanske inte helt oväntat att se när Charlotte och Anders begav sig ut med en båt på det stilla havet. Där sågs de njuta i den gassande solen och bada i det klara vattnet.

Annons

I ett filmklipp på Instagram kan man även se hur Anders kastar sig ut i ett härligt dyk, redo att svalka kroppen i värmen. Dyket har även berömts av artisten Carola Häggkvist.

”Snygga dyk av Anders! Kropps kontroll”, skriver hon i en kommentar.

Så härligt!

Foto: TT/Instagram

Annons