Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Carola väljer att kommentera händelsen i TV4 – efter programmet sänts

11 sep, 2023, 08:00 

Carola Häggkvist väljer nu att berätta om Vilket liv! i TV4.

Annons

Renée Nyberg fortsätter att vägleda tv-tittarna genom populära program i TV4. Just nu är hon aktuell med Vilket liv! där hon intervjuar, hyllar och uppmärksammar kändisars långa karriärer.

Allt om Carola Häggkvist!Brand logo
Allt om Carola Häggkvist!

Förra veckan var det dags för Carola Häggkvist att hyllas. Efter 40 år i rampljuset finns det så klart en hel del material att välja mellan – och flera händelser som gjort avtryck på det svenska folket.

Under sändningen gästades hon av vänner och gamla kollegor, men det var främst dottern Zoe Häggkvist och sonen Amadeus Sögaard som rörde upp extra känslor hos den folkkära artisten.

Annons
Carola Häggkvist
Carola Häggkvist hyllades stort i Vilket liv!

Carolas ord om Vilket liv!

Efter programmet är det en tagen och rörd Carola. I ett inlägg på Instagram väljer hon att kommentera den fina hyllning som hon fick i programmet och skriver:

”TUSEN tusen TACK för kärleken och orden jag fick ta emot av så många nära och betydande personer i mitt liv i Tv programmet Vilket Liv!”.

”Tack KÄRA VÄNINNOR som betyder så mycket för mig, KOLLEGOR som tog av sin tid och sjöng för mig, FAMILJEN : mina barn och min syster och nya tillskott i vänskaran som bla Sam, & Stephen från Iran & Rosie från Uganda som bodde hos mig 2015 - ett varmt & innerligt TACK till alla som gav fantastiska hälsningar på skärmen!”.

Annons
Zoe Häggkvist, Amadeus Sögaard och Carola Häggkvist
Zoe Häggkvist, Amadeus Sögaard och Carola Häggkvist.

Hyllningen: ”Fantastisk”

I kommentarsfältet på Instagram fortsätter hyllningskören och många är nöjda med det hyllningsprogram som Carola tillägnats.

”Du är helt fantastisk och din underbara medkänsla med alla människor och ditt sätt att på ett naturligt sätt visa på vår tro på Gud! Gud välsigne dig i minst 40 år till”, skriver en person.

”Blev tårögd av din storhet av godhet. Jag hoppas människor verkligen ser vem du är ! Fina med människa… tänk om alla hade det hjärtat av guld då hade de ej funnits krig! Du är en förebild Amen”, skriver en annan.

Foto: TT/Instagram.

Annons