Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Carola visar upp speciella killen – som vi känner igen!

11 jun, 2024, 17:30 
Carola Häggkvist visar upp den fina relationen!
Annons

Carola Häggkvists liv på scen är händelserikt. Det är även hennes privatliv och den folkkära artisten är inte blyg för att dela med sig av sin vardag, som består av roliga upptåg och kvalitetstid med familjen.

Allt om Carola Häggkvist!Brand logo
Allt om Carola Häggkvist!

På sociala medier har man bland annat kunnat följa hennes resor till Sydafrika, där hon och ex-pojkvännen Jimmy Källqvist är delägare till ett hus strax utanför Kapstaden.

Bostaden köptes när de fortfarande var ett par. Trots att kärleksrelationen i dag är avslutad, har Carola och Jimmy fortsatt att umgås som goda vänner och bott tillsammans i semesterbostaden.

Annons
Jimmy Källqvist och Carola Häggkvist
Carola Häggkvist och Jimmy Källqvist är inte längre ett par, men umgås mer än gärna med varandra.Hans Shimoda/TT

Carolas lycka med Jimmy

Under stora delar av dottern Zoe Häggkvists uppväxt har Jimmy funnits där. Han har varit ett stort stöd till Carolas dotter och hon refererar till och med till Jimmy som sin pappa.

Därför var det en högtidlig afton under måndagen, när Jimmy fyllde år och gästades av en uppspelt Carola och en glad Zoe.

– Det är fullt ös här. Kvällen är ung. ”Jimmy Jam” är ung. Vet knappt hur mycket han fyller faktiskt. Men går in och gratta honom på 27-årsdagen. Eller nej, 54-årsdagen, säger Carola Häggkvist i ett inlägg på Instagram.

Annons

Carola erkänner: ”Glömde bort”

Carola kunde under gårdagen även konstatera att ”Jimmy Jam” hade vädrets makter med sig.

– Vad är det för väder vi får vara med om i dag? Även fast det är så mycket regn så är det så friskt och vackert, säger Carola.

Samtidigt ska Carola nog tacka sina goda vänner från Sydafrika. Utan dem hade hon glömt bort Jimmys födelsedag.

– Nä men jag glömde bort att han fyllde år i dag. Det var mina goda vännner från Sydafrika, som är på väg hit, som bara ”Grattis Jimmy”.

Jimmy Källqvist och Carola Häggkvist
Carola Häggkvist firar exet Jimmy Källqvist på stora dagen.Instagram

Foto: TT/Instagram

Annons