Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Carolas beslut för dottern Zoe, 14 – berättar nu själv: "Bara vi förstår..."

08 aug, 2023, 19:00 

Carola Häggkvist har fattat ett stort och avgörande beslut för 14-åriga dottern Zoe.

Annons
Carolas kryptiska kärleksbesked: ”Jag är...”Brand logo
Carolas kryptiska kärleksbesked: ”Jag är...”

Carola Häggkvist, 56, har en av de mest imponerande musikkarriärerna i svensk historia och brukar ofta refereras till som landets schlagerdrottning.

Ända sedan genomslaget i Melodifestivalen 1983 med låten "Främling" har hon turnerat land och rike med sina fantastiska låtar.

Det har sällan funnits en lugn stund i Carolas liv men ändå har hon lyckats hinna med att vara en närvarande och kärleksfull mamma till de två barnen Amadeus, 25, och Zoe, 14.

Carola Häggkvists beslut för dottern Zoe, 14 – berättar nu själv: "Inte sista gången..."

2023 är ett speciellt år i Carolas karriär eftersom hon firar 40 år som artist.

Annons

Ja, hela fyra decennier har gått sedan hon som 16-åring gick ut på Melodifestivalenscenen och fångade hela svenska folkets hjärtan.

Detta firades stort med showen "Carolafesten – 40 år sedan Främling" på Avicii Arena i maj tidigare i år.

Carola Häggkvist under tisdagens Allsång på Skansen.
Carola firar 40 år som artist i år.

Under våren och sommaren har Carola även varit ute på turné i Sverige och i ett nytt inlägg på Instagram avslöjar hon att dottern Zoe dessutom har gjort henne sällskap.

"Min älskade fjäril 🦋 som varit med mig på turnén i helgen och vi har haft så kul! Mest ville hon känna på hur det var att sova över i night linern ( turné bussen ) och vakna upp i nästa stad med hela gänget! För mig var det underbart att se in i ett par glittriga ögon från scen medan hon stod i diket vid kravallstaketet och tog lite bilder och kastade ut hjärt ballonger.. Våra blickar möts och vi ger varann leenden som bara vi förstår. Starka band av kärlek", skriver artisten på Instagram.

Hon avslöjar även att Zoe verkligen tycker om turnélivet och kommer fortsätta vara en del av gänget.

"Det blir inte sista gången hon är med oss på turnén då vi kör Pop konserten hela augusti och ända fram till Gröna Lund den 14 sep!! Omg!", skriver Carola.

Annons