Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Carolas beslut för dottern Zoe efter familjekrisen: Flyttar – bilderna avslöjar

09 okt, 2022, 20:00 
https://image.svenskdam.se/image-8677472?imageId=8677472&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=67.31&x=0&y=10.58
Indra Nordemar

Carola och dottern Zoe lämnar sitt hem i Steninge slottsby.

Annons
Här bryter Carola ihop – efter Amadeus avslöjandeBrand logo
Här bryter Carola ihop – efter Amadeus avslöjande

En uppenbarelse förde Carola Häggkvist till sitt slott.

– Jag frågade chefen, har Sveriges stjärna tidigare sagt i Carolas advent.

– Och så fick jag slott till mig. Jag upplevde jättestarkt slott, jag bara okej, det låter lite dyrt men okej I go in faith.

Flyttlasset till Steninge slottsby gick från Bromma 2018, och sedan dess verkar Carola ha stormtrivts i det som kallas "gamla slottet": Med hisnande utsikt över sjön, tillhörande brygga, jacuzzi, ett klocktorn som ringer varje heltimme och sist men inte minst den berömda ladan där Carola årligen hållit sina julshower.

"Mitt skepp, katedral, hangar = Steninge trälada!", beskriver hon ladan som.

Men nu verkar det som att nya äventyr väntar för Carola och dottern Zoe.

Annons

Carolas och dottern Zoe flyttar

Det var när sonen Amadeus slutade i Brommapojkarna som Carola kände sig klar med Stockholm – men efter fyra år har nu suget att flytta tillbaka börjat gro.

Carola letar nämligen febrilt efter en lägenhet i Stockholms innerstad.

På Instagram delar hon med sig av nyheten:

"Som jag kollat på lgh idag! På nätet från tidig morgon så ögonen sved... Och nu i stan från fm till kväll. Kul men galet tidskrävande...", skriver hon till en bild på en planritning och fortsätter:

"Vill komma nära stan och Zoes skola Pops vid stadion! Spännande tider. 2-4:a med balkong och gärna garage.."

Familjen Häggkvists tuffa tid i Steninge slottsby

Ja, det låter ju som en rimlig anledning! Dessutom äger inte Carola hemmet i Steninge, utan har hyrt det av de som äger det "stora slottet" i samma slottsby. Och ytterligare en anledning kan ju vara att deras nuvarande boende bringat en del otur på sistone...

Annons

När Zoe äntrade tonårsvärlden fick hon kattungen Gucci i 13-årspresent av sin mamma. Men bara fem månader senare var den lilla pälsbollen försvunnen. Carola vädjade desperat om hjälp på sina sociala medier – men katten återfanns aldrig.

"Vi hoppas att lilla Gucci blivit omhändertagen av någon vänlig själ. Eller så var räven som smyger omkring här lite för listig denna gång", skrev hon nyligen i ett Instagram-inlägg och avslöjade samtidigt att familjen nu införskaffat sig två nya små lurviga fyrbenta vänner:

"Så söta våra små nya ragdoll/bondkatt familjemedlemmar : Sancta, Lucia. Mer än någonsin behöver vi visa att ljuset är starkare än mörkret. Att modet är större än rädslan. Och att Kärleken övervinner allt, om vi tillåter den."

Sancta och Lucia!

Foto: TT, Instagram

Annons