Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Carolas drömhus i Sydafrika – spana in bilderna!

17 maj, 2021, 12:00 
AvIndra Nordemar
Carola Häggkvist hus i Sydafrika, som hon äger tillsammans med exet Jimmy Källkvist.

Carola Häggkvist äger tillsammans med ex-pojkvännen Jimmy Källkvist ett hus i Sydafrika, som de köpte när de var ett par. ”Som jag älskar denna plats på jorden, landet, människorna.", skriver Carola på Instagram. Här är bilder på lyxkåken!

Annons
Här är Sveriges 5 rikaste!Brand logo
Här är Sveriges 5 rikaste!

Carola Häggkvist och musikern Jimmy Källkvist blev ett par 2014, och efter två år tillsammans köpte de ett gemensamt boende – i Sydafrika.

– Jag har längtat efter ett eget hus i Sydafrika sedan mitt första besök 1994, och nu har det blivit verklighet! Det är ett vitputsat hus som ligger i fiskebyn Hout Bay, strax utanför Kapstaden. Jag har köpt det tillsammans med min pojkvän Jimmy, har Carola sagt till Vi i villa.

Carolas relation med exet Jimmy

Men sedan bestämde de sig för att gå skilda vägar. Det var i början av 2019 som de gick ut med att de bara är vänner. Trots det står de ännu som gemensamma ägare och spenderar även tid med varandra i lyxhuset.

Bland annat skålade de in det nya året 2020 tillsammans.

”Vi har det kul Jimmy & jag tillsammans med Zoe som tycker det är så värdefullt att se oss 2 tillsammans. Det gör vi gärna för inte bara hennes skull men för att vi har kul ihop och känner varann bra! Nu börjar en ny fas i livet som vänner och det känns bra! När man verkligen önskar det bästa för varann.” skrev Carola då på sin Instagram.

Annons
Carola Häggkvist med exet Jimmy Källkvist.

Huset i Sydafrika – pool och tennisbana

Huset på 218 kvadratmeter är beläget i ett inhägnat område där det finns tillgång till både pool och tennisbana, med villan har även en privat pool, en stor veranda med utsikt över de höga bergen och en tomt på 514 kvadratmeter. Enligt Expressen ska prislappen ha legat på runt 3,2 miljoner kronor.

”Som jag älskar denna plats på jorden, landet, människorna.", skriver Carola på Instagram.

Annons

En stor anledning till husköpet och varför just Sydafrika ligger Carola så varmt om hjärtat är på grund av dottern Zoe.

– Eftersom Zoe kommer från Sydafrika tycker jag att det är viktigt att hon får ha ett liv även där, har hon sagt i intervjun med Vi i villa.

Tanken är inte att bo där på heltid, men Carola försöker ändå spendera så mycket tid som möjligt i landet – när inte coronapandemin sätter stopp för resorna till drömhuset.

Nedan visar Carola upp bilder på boendet på sin Instagram.

Foto: TT

Annons
Annons