Carolas egna ord om relationen till Runar Sögaard

carolas egna ord om relationen till Sögaard

Carola Häggkvist och Runar Söögards både gifte och skilde sig med hela Sverige som publik. Vi vet hur deras relation ser ut i dag, 20 år senare.

Det är få kändispar i Sverige som har blivit lika påpassade som Carola Häggkvist och Runar Sögaard. De var gifta mellan år 1990 och 2000 och fick sonen Amadeus, 22, tillsammans. Men tyvärr blev det inte något lycklig slut på kärlekshistorien och relationen, exmakarna emellan, är fortsatt spänd.

Carola har själv berättat att de förstås var svårt att skilja sig när sonen Amadeus bara var 2 å gammal. Men det fanns helt enkelt ingen annan utväg.

carola runar söögard

Carola och Runar på 90-talet.

– Det är ingen optimal lösning, men som jag sa till honom när han var liten och frågade – vi ville hellre ge honom två glada hem i stället för ett ledset. Och det tror jag att han har fått. Men det betyder inte att jag inte tycker att man ska göra allt i sin makt för att hålla ihop, har Carola berättat för Expressen.

Träffades på Amadeus studentexamen

I dag hörs inte Carola och Runar, om inte situationen kräver det. För tre år sedan sågs de på sonens studentexamen.

– Innan dess hade vi inte setts på väldigt länge men vi ville verkligen göra det för barnens skull och för gemensamma vänner som hängt med länge. Men det gick bra och vi hade festen på neutral mark, det tyckte jag kändes bra, berättar hon i samma intervju.

carolas son amadeus

Carolas och Runars son Amadeus är i dag vuxen.

Foto: TT