Carolas enorma bebislycka – nu visar hon upp: ”Grattis!”

Carolas enorma bebislycka – nu visar hon upp: ”Grattis!”

Carola har all anledning att fira.

Carola Häggkvist är en stjärna som aldrig slutar att lysa. Som 16-åring äntrat scenen i Melodifestivalen och framfört låten ”Främling” – och sedan dess har hon aldrig slutat vara en främling.

Hör Carolas hemliga kärleksavslöjande – avslöjar detaljer i intervjun!
0:55

Efter reklamen: Hör Carolas hemliga kärleksavslöjande – avslöjar detaljer i intervjun!

(0:55)

Slå på ljud

I dag är hon en av Sveriges mest självklara artister och underhållare. Schemat verkar ständigt fullspäckat med utsålda julshower, tv-program och nu när hon firar 40 år som artist åker hon ut på nya turnéer.

– Jag är så extremt glad över turnéerna. Det känns som om jag befinner mig i en kreativ kanot på väg ned för en forsande älv som just har haft islossning, har Carola Häggkvist sagt till Aftonbladet.

Carola i Melodifestivalen 2023

Carola bjöd på ett medley och hyllades stort i Melodifestivalen 2023.

Johan Nilsson/TT

Carola Häggkvist om flytten med dottern Zoe

Carola har minst sagt mycket att glädjas åt den senaste tiden: hon har hyllats i Melodifestivalen, fått se sonen Amadeus Sögaard ta klivet upp i Allsvenskan med klubben Brommapojkarna – och köpt en lägenhet inne i stan.

”I februari får Zoe och jag det närmre till hennes skola i Sthlm då jag hittat en charmig liten vindsvåning i närheten, med kvällssol!! Längtar. Då får vi det bästa av 2 världar just nu. Tacksam. Allt har sin tid”, skrev Carola då på Instagram.

Carolas lycka med exet Jimmy – bekräftar nya relationen!

Carola Häggkvist visar upp nya lyckan

Men det händer mer i Carolas liv. Nu delar hon med sig av ett nytt glädjebesked och berättar att hon blivit ”gammelmoster” till en liten bebis som heter Hilding.

”Hilding är alltså min kära syster Susannes äldsta son Denys & hans kärlek Jorindas nyfödda baby. ( Namnet Hilding kommer från bådas släkt. Susannes & min morfar hette så)”, skriver Carola på Instagram och fortsätter:

”Tänk att nyfödda bebisar har sådan magnetisk påverkan på ett helt sällskap, oavsett vilket! ) Det var perfekt avslutning på 40 års firandet sedan Främling. Att få fira in näst nästa generation!”.

I kommentarsfältet är det många som gläds åt Carolas lycka!

”Åhh så mysigt. Grattis underbara Carola”, skriver en person.

”Så fint, blir helt rörd”, skriver en annan.

”Underbart. Stort grattis”, skriver en tredje.

Foto: TT/Instagram