Carolas hemliga kärleksmöte på Gotland: "När jag kom hem..."

Carola Häggkvist kallar sitt kärleksliv "obefintligt". Men i fjol blev hon rejält överraskad när en dejt slog till med en spektakulär gest.

Slå på ljud

Vintern 2019 gick Carola Häggkvist ut med nyheten att hon och ex-partnern Jimmy Källqvist gått skilda vägar, efter fem år tillsammans.

Sedan dess har schlagerdrottningen levt ett singelliv som ensamstående mamma till dottern Zoe. Hon har även sonen Amadeus sedan tidigare från giftermålet med Runar Søgaard.

Carola har flera gånger hävdat att hennes kärleksliv just nu är lika med noll. Men i en intervju med Amelia berättar hon om en hemlig man – som minst sagt gick all in för att få sångerskan på fall.

Carola Häggkvist om den hemliga mannen

Carola och den okände mannen träffades på Gotland, och allt var som taget ur en kärlekssaga.

– Åh, det var en fin kille, det var som en film. Efteråt följde han med hem till dörren. Dagen efter fick jag en blombukett dit vi bodde med en liten nallebjörn, berättade hon för tidningen.

Mannens spektakulära kärleksgest till Carola

Tyvärr blev det inget med mannen i fråga, då Carola inte kände den där magiska gnistan. Men innan hon hann bryta med honom gjorde han något utöver det vanliga.

– Vi blev aldrig ett par, men han kom ut och tog en promenad med mig i Saltis (Saltsjöbaden, reds anm.) när jag bodde där. Jag såg en vacker eka och sa något i stil med: ”Tänk att få den fylld med blommor.” Tror du inte att han fixade det! När jag kom hem en dag hade han tagit en lyftkran och ställt ekan på tomten och fyllt den med blommor. Och jag som precis skulle bryta med honom, men jag älskar ju sådant. Jag älskar överraskningar.

Foto: TT

LÄS MER: Ex-flickvännen träder fram – berättar sanningen om Christian Bauer

LÄS MER: Doktor Mikael Sandström i sorg efter familjetragedin

LÄS MER: Nobelfesten 2021 inställd – stora bakslaget för kungafamiljen