Carolas hemliga plan med nya mannen – låtsades vara okänd

Carola Häggkvist om sin hemliga man och kärleksresan över nyår

Först en mysig jul med barnen och familjen. Sen åker Carola till Spanien för att fira nyår med sin nya hemliga kärlek.
Här bryter Carola ihop – efter Amadeus avslöjande
Slå på ljud

Efter att ha hållit fullsatta julkonserter i sin egen lada intill hemmet strax intill Steninge slott fyra mil norr om Stockholm är det dags för Carola Häggkvist, 55, att fira jul med barnen Amadeus och Zoe, systern Susanne och hennes familj, Amadeus flickvän Matilda samt hennes egen mamma.

– Det blir kvinnorna och sonen, sammanfattar sångerskan julfirandet i Expressen.

LÄS MER: Amadeus Söögards hemlighet ute – misstanken stämmer

Carola Häggkvists nyårshelg med hemliga mannen

Därefter bär det av till Spanien för en romantisk nyårshelg med hennes nya hemliga kärlek. Det var då Carola och dottern Zoe hälsade på en väninna som bor i Marbella på höstlovet, som hon träffade mannen på förre kungakocken Stefan Catenaccis nya restaurang Caos.

– Det är ingen svensk. Vilket var rätt bra. Han kanske fattade efter ett tag när han kom hem att jag är ”den där sångerskan”, berättar Carola.

Under krogkvällen frågade hon om mannens Instagram. Eftersom han inte har Instagram fick hon hans nummer istället. Dock ringde hon inte upp honom dagen därpå.

– Han var lite sur på mig att jag inte ringde, minns Carola och fortsätter:

– Sen hörde jag av mig till honom när jag var tillbaka i Sverige, då svarade han ”åh jag hade ju velat träffa dig igen”. Den reaktionen vill man ju ha!

På nyårsfesten hos väninnan kommer de att träffas igen. Då ska Carola försöka lära känna den nye mannen, vars identitet hon än så länge hemlighåller, och ta reda på vem han är:

– Kan jag inte göra det via Instagram så får jag väl ta reda på det då. Det är toppen. Han verkar ball, han verkar nice.

Sångerskan hoppas på riktig kärlek:

– Man vill ha någon att älska och krama och bygga framtidsplaner med.

Foto: TT