Carolas jätteblunder – då ryckte väninnan in och räddade kvällen

29 maj, 2022, 12:05 
AvSimon Holm Stålhand

Väninnan ryckte in och räddade Carolas kväll!

Annons

Under den hyllade ABBA-konserten som tog plats tidigare i veckan var flera svenska kändisar på plats i i Queen Elizabeth Olympic Park. Bland många kändisar och även kungligheter så var Carola Häggkvist, 55 på plats.

Under helgen fortsatte Carola att hylla ABBA-konserten på sin Instagram. Hon visade även uppskattning till alla människor som hade tagit sig dit och när hon själv blev uppmärksammad. Skaror av publiken hyllade Carola genom att sjunga låten Främling, som Carola vann Melodifestivalen med 1983.

Carola Häggkvist
Carola Häggkvist stormtrivdes på ABBA-konserten!

"Blev lite uppspelt och glad helt enkelt. Överraskad. Och det är glädjen och folkligheten som ändå får representera ABBA med dess musikaliska excellens och artistiskt färgstarka framträdanden. Gemenskap som når till folksjälen. Jag kände mig hemma. Tack för en fantastisk kväll och natt!", skriver hon på sin Instagram.

Annons

Väninnans räddning – efter Carolas blunder

Under själva konserten satt Carola på läktaren med en väninna. Via sin Instagramstory beskrev hon förbud som publiken var tvungna att förhålla sig till:

"Så blev det fotoförbud för publiken på showen. Och det vill man ju respektera!", skrev hon på sin story.

Men när förbudet släppte insåg Carola Häggkvist sitt misstag...

"Och så händer det; in på den långa stora svarta scenen kommer ’ABBORNA’ på riktigt livs levande och entrar försiktigt scenen till dånet av publikens jubel!! ( Vi fick inte filma eller fotografera under själva konserten och när detta hände på slutet så var mitt mobilbatteri såklart slut. Men min väninna filmade och resten av alla 3000 i publiken.) Power bank nästa gång", skriver Carola på sin Instagram.

Vilken tur att väninnan kunde filma och föreviga det historiska ögonblicket åt Carola! För vilken upplevelse, att ha privata filmer från ABBA-konserten?!

Annons