Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Carolas kamp med dottern Zoe – trista upptäckten: ”Värsta”

07 feb, 2024, 07:15 
Carola Häggkvist berättar nu själv om jobbiga morgonen.
Annons

Carola Häggkvist har precis kommit hem från Sydafrika, där hon tillsammans med dottern Zoe Häggkvist laddat batterierna och stålsatt sig inför ett nytt år att leverera som en av Sveriges största artister.

Allt om Carola Häggkvist!Brand logo
Allt om Carola Häggkvist!

Och det är ett betydligt kallare klimat hon kommer hem till. Här råder det snö och halka på vägarna, vilket ett land som Sydafrika inte direkt behöver handskas med.

Det har bäddat för vissa problem, inser Carola. Hur mycket hon än älskar vintermorgnar och vacker soluppgång, så finns det problem som hon inte behövt tackla när hon befunnit sig på varmare breddgrader.

Annons
Carola Häggkvist och Zoe Häggkvist
Carola och dottern Zoe älskar att tillbringa tid tillsammans. Här står de på scen tillsammans.Karin Törnblom/TT

Carolas mardröm med dottern Zoe

I ett inlägg på Instagram skriver hon öppenhjärtligt om den tacksamhet hon kände när Zoe hjälpte till att skrapa bilen på morgonen – och om den bilfärd som dessvärre inte blev som hon och dottern hade tänkt sig.

”Men så hamnade vi i värsta trafiken ut mot E4:an vid Rosersberg… och vi som var så bra i tid och tänkte mysa med en ’bil-frukost’ på vägen. Nu hinner vi varken frukosten el knappt till skolstart. Ibland bättre att ta tåget / pendeln, eller...”, frågar sig Carola.

Annons

Carolas insikt: ”Blir kaos?”

Nej, ibland kan trafiken verkligen göra en tokig och Carola kan faktiskt inte riktigt förstå vad det är som gör att det blir så stökigt på vägarna, i ett land som upplever vinter år efter år.

”Är det pga av -4 minus och lite snöfall i Sthlm det blir kaos? Det är ju inte första gången snön faller.. men man har ändå respekt för att teknik och natur inte alltid synkar med vår tidsplan. LIVET”‚ skriver hon vidare.

Carola kan i alla fall konstatera att hon och dottern har varandra.

Annons

”Tillsammans i samma ’båt’. Tur vi fick med oss en läx bok vi kan jobba på under tiden. Kram från oss, C & Zoe”, avslutar hon inlägget.

Foto: TT/Instagram

Annons