Carolas känslomässiga berg och dalbana – efter orden om kärleken

carola

Carola öppnar upp om sin kärlekslängtan!

Carola Häggkvist, 54, fick hoppa av årets säsong av Let's Dance efter att påfrestningarna blivit för tuffa för henne, men hon har inte legat på latsidan sedan dess.

Hon är bland annat en av de fem kändisar som ska vara med i nästa upplaga av "Stjärnorna på slottet".

Redan i juni drar inspelningen på Bäckaskog slott igång och Carola har varit mer än exalterad. Som hon tidigare skrivit på Instagram:

– Det här ska bli såå roligt att spela in nu i juni innan midsommar - håll i hatten så bra samtal vi kommer att ha och många skratt.

Carolas ord om kärleken

Hemma i Steningen i Märsta utanför Stockholm håller förberedelserna inför hennes sommarkonsert på för fullt. Carola har under flera års tid bjudit in till konsert i ladan på gården där hon bor, men det har fått pausas i och med corona. Men nu på fredag är det dags för en tv-sänd konsert som kommer gå att se i TV4.

Mitt i allt kom Aftonbladet förbi med en reporter som gjorde en lång intervju med Carola, något hon berättar om på Instagram. Det blev en intervju med personliga ämnen, något som tömde henne på energi för den dagen.

”Idag blev jag nästan lite yr av väderväxlingen och den långa intervjun med frågor från det gångna året och om längtan efter kärleken. ( Eller kanske var det pga stressen inför fotograferingen, då både fotografen och jag är tidsoptimister med höga ambitioner..?)” skriver Carola efter intervjun.

Carola gjorde slut med pojkvännen Jimmiy Källqvist för ungefär två år sedan, och nu öppnar hon alltså upp mer om sin längtan efter kärleken. Vad hon har att säga i ämnet återstår att se!

LÄS MER: Carolas konflikt med SVT – sanningen som tittarna inte ser

LÄS MER: Carola och Tobias: Sanningen om relationen efter avhoppet

LÄS MER: Stor intervju – Carola om singellivet: "Jag tror på tvåsamhet"