Carolas känslosamma ord om mannen – visar upp kärlekslyckan

11 jun, 2022, 15:06 
AvIndra Nordemar

Carola delar med sig av sin glädje.

Annons
Så lever Carolas expojkvän Jimmy Källqvist i dag!
Så lever Carolas expojkvän Jimmy Källqvist i dag!

Det har varit svalt på kärleksfronten för schlagerdrottningen Carola Häggkvist, 55, den senaste tiden.

I tio år var hon gift med Runar Søgaard som hon har sonen Amadeus med. Men 2002 tog den kärlekssagan slut då makarna gick skilda vägar.

Carola Häggkvist kärleksliv efter skilsmässan

Under de 20 år som gått sedan skilsmässan har Carola hunnit med ett par andra förhållande. Bland annat hade hon under en period en omtalad relation med Christian "Kicken" Lundqvist, trummis i rockgruppen The Poodles. Men det höll inte hela vägen.

Därefter mötte hon basisten Jimmy Källkvist och föll pladask. Han ska ha spelat på en klubb där Carola var med sina vänninor en kväll, hon fick då nys om att han var singel och enligt tidningen Amelia gick hon då rakt på sak:

Annons

– Det var någon som tyckte att vi skulle bli ihop, ska hon ha sagt till Jimmy som svarade:

–Ja, men det kan vi väl.

Carolas kärlekslycka – berättar om glädjen

Sagt och gjort. De höll ihop i fem år innan det tog slut 2019. Men har fortsatt vara goda vänner sedan dess. Jimmy spelar dessutom tillsammans med Carola på hennes olika konserter, och Jimmy hann även komma Carolas dotter Zoe nära under deras tid ihop – ja, med andra ord står de varandra väldigt nära än i dag – och nu hyllar Carola sitt ex på Instagram:

”Idag fyller han år igen! Jimmy Källqvist fyller 52 bast och är en fantastisk basist och musikant, pappa och vän. Så tacksam att vi finns för varandra och för Zoe. Vi möttes på scen på sommarturnén 2006 och skrattade mycket redan då. Vi tycker lika mycket om god mat och att resa. Minns med värme våra fina dagar vi hade i Mozambiques och upptäckte ’The green turtle’ utmed stranden som blev vårt häng tills solen gick ned och vi var sist upp ur havet", skriver hon och fortsätter:

Annons

"Du är så social med ett stort lyssnande öra, mjuk och nära till skratt. Ett fantastiskt sällskap! Hipp hipp hurra för Jimmy idag. Lycka & kärlek på din väg önskar jag dig, alltid.”

Foto: TT

Annons