Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Carolas lycka med kändismannen: "Mår så bra"

27 okt, 2022, 17:30 
Indra Nordemar

Carola avslöjar nu sin nyfunna lycka!

Annons
Hör Carolas hemliga kärleksavslöjande – avslöjar detaljer i intervjun!Brand logo
Hör Carolas hemliga kärleksavslöjande – avslöjar detaljer i intervjun!

Det blir inte många timmars vila för Carola Häggkvist i dessa tider. Men just nu har schlagerdrottningen kanske mer fullt upp än någonsin.

Hon är mitt upp i flytt, förbereder julshow, och är djupt engagerad i manifestationen mot situationen i Iran. Trots det avslöjar hon nu att hon funnit lyckan.

"Måste bara få säga att jag mår så bra just nu, mitt i allt som händer.", skriver hon till en bild med kändismannen på Instagram.

Carolas avslöjande med kändismannen

Carola håller ju årligen i sina omåttligt populära julshower – men i år blir den annorlunda. För en tid sedan gick hon ut med att denna jul gör hon tillsammans med artisten Måns Zelmerlöw. Och nu är de i full gång med repetionerna!

"Att få vara igång med julrepetitionerna känns väldigt värdefullt. Oj så jag har laddat hem på insidan medan vi jobbar. Vilken fantastisk ljusets högtid det är! Stornjuter med a m a z i n g orkester och bästa herr Måns Z vid min sida!", skriver Carola på Instagram.

Schlagerdrottningens lycka

Ja, trots ett fullspäckat schema verka hon leva i ro och lycka just nu – så härligt!

"Unnade mig en liten, ..ganska stor bulle med mandelmassa inuti efter repetionerna… Ni förstår. Lyckan e’ total! Livet mellan stort och smått, kamp o lycka, Liv och död, förtryck och frihet. Allas lika värde!", avslutar hon.

Foto: TT

Annons